Mi ennek az oka?
Ennyiből nem lehet jó választ adni
De sokszor akkor csinálják, mikor nincs jó érvük, azt nem bírják elviselni hogy nincs igazuk. Ilyenek az emberek nagyrészt.
Vagy olyan hülye érvet mondtál, hogy arra már nem is lehet mit mondani. (- Akarok egy saját lovat! - Nem vagyunk kőgazdagok, arra elmenne az összes pénz, amit a jövődre költhetnénk, amiből saját életet kezdhetnél, családot alapíthatnál, meg ilyenek. - De én úgyse akarok elköltözni, meg gyereket se soha, nekem semmi másra nem fog kelleni a pénz, úgyhogy akkor nyugodtan lehetne egy lovam. - Kislányom, te velem ne veszekedjél.)
Vagy szimplán érti, hogy te miért azt akarod/gondolod amit, de ő meg egyszerűen nem azt akarja/gondolja és kész, egyikőtök érvei sem erősebbek a másiknál, ezért beveti az "én vagyok a szülő" kártyát, hogy a meddő vitát lezárja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!