Mit tennél ekkor?

Figyelt kérdés

A kamasz fiad már több barátnőjét megverte, mint a mostanit is.

Nem sokkal később a lány apja elmegy hozzátok, és nyugodtan, tényleg nem fenyegetőzve, de határozottan kéri, még szépen, hogy a srác jöjjön ki, és üljön be a kocsijába.

2022. máj. 29. 16:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

Iszonyatosan szégyellném magam, nem érteném a dolgot, hol siklott félre a nevelése, ilyet tőlünk sosem láthatott, hallhatott.

A kamasz fiam, ha elmúlt 18,vissza se kellene jönnie a kocsiból, ha nem múlt el, akkor pszichológus, akár javítóintézet, ha már én csődöt mondtam.

2022. máj. 29. 16:38
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Apuka jön be hozzánk és a nappaliban négyszemközt elbeszelget a gyerekkel. Mondjuk megerdemelne a hülye kölök, hogy őt is megverje valaki.
2022. máj. 29. 16:40
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Ha a gyerek ahhoz "férfi" hogy kezet emel egy nőre ahhoz is az legyen h nem anyuci szoknyája alá bújik,vagy egyebek hanem vállalja a következményeket és meg kapja a magáét.

Mondjuk nem tudom ki vagy a történetbe, de szégyen ha egy nyomorék kezet emel egy nőre , lányra.. ez nem férfi hanem egy féreg..nem csodálkoznék ha valaki jól agyon baszna

4/12 anonim ***** válasza:
93%

Jó kérdés. A legnagyobb már 18 éves. De el se tudom képzelni, hogy ekkora büdös gyökér legyen.

Valószínűleg én már akkor megtettem volna az első lépést, mikor az első alkalommal valakire kezet emel.

Nem várnám meg, hogy a sokadik áldozat apjának kelljen lépnie.

Mondjuk induljunk ki abból, hogy a szülő eddig is magasról xart a fiára. Ebben az esetben szólni kell neki, hogy keresik. Aztán változatlanul le kell xarni, hogy mi lesz vele.

5/12 anonim ***** válasza:
88%

Nem engedném h a lány apja esetleg önbíráskodjon.

Viszont elitélném a fiam és ha a lány a rendőrséghez fordulna mellette állnék a fiammal szembe

2022. máj. 29. 16:41
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Én magam verném meg a kis nyomorultat.
2022. máj. 29. 16:51
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
Közölném vele, hogy ha ugyanúgy az erőfölényét kihasználva akarná rendezni a problémát, akkor semmivel nem különb, mint a fiam, és semmilyen erkölcsi alapja nincs a reklamálásra. Terelje a dolgot jogi útra, és rendben vagyunk.
2022. máj. 29. 17:11
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
Megköszönném, hogy tájékoztatott a dologról, bocsánatot kérnék a viselkedéséért tőle és általa a lánytól, nálam ennél többre nem lenne lehetőség. Majd megkeresném az elérhető legjobb szakembert, ide már meggyőződésem, hogy az kellene.
2022. máj. 29. 17:23
 9/12 anonim ***** válasza:
65%
Felpofoznám, majd mondanám apukának, hogy a nappaliba üljünk le hárman beszélgetni. Másnap vinném a pszichológushoz.
2022. máj. 29. 17:38
 10/12 anonim ***** válasza:
82%
Az első ütés után letéptem volna a hülye gyerek tökeit, aztán én vittem volna be a rendőrségre
2022. máj. 29. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!