Szülők mit szólnátok hozzá, ha a 18 éves lányotok haza állítana egy 25 körüli afrikai néger fickóval? Őszinte véleményt kérek.
32: Neked a vérvonal ennyire fontos? Akkor mit tennél, ha a lányod meddő lenne, vagy egyszerűen nem jönne neki össze párkapcsolat, vagy leszbikus lenne és sose szülne gyereket?
Megerőszakolnád?
Bocsánatot kérnék tőle, amiért teljes kudarcot vallottam apaként. Sok boldogságot kívánnék nekik, majd segítenék összecsomagolni, és onnantól nekem nem lenne lányom. Számomra halott lenne. A lelki fájdalmat pedig dohányzásba és alkoholba fojtanám.
Szerencsére nekem fiam van :P Mondjuk ha nagyobb lesz, ő se hozhat haza néger barátnőt, de azt megengedném, hogy dugja őket.
A családotok vérvonala pont annyira marad meg, mintha a szomszéd Pistékől akarna gyereket a lány.
Az csak akkor tud eltűnni, ha nem születik gyerek. (Meddő a lány vagy nem akar gyereket) Utóbbi meg akkor is opció, ha nem néger a pasi.
49-eske a világ többi országához haasonló. A legtöbb helyen kb ennyi. Spanyolország 13, Ausztria szintén 14, Japán is 13, Franciaország 15, Románia 16 stb.
A természetben is az ivarérett állatokkal már közösülnek a felnőttek is. Semmi természet és törvényellenes nincs ebben. A pedofilia megint mást jelent ne kevert a szezont a fazonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!