Szülők mit szólnátok hozzá, ha a 18 éves lányotok haza állítana egy 25 körüli afrikai néger fickóval? Őszinte véleményt kérek.
Nekem még nincs gyerekem, de én is csatlakozom az öreg fehéres hozzászólóhoz.
Felnőtt ember, azzal jön össze, akivel akar. Csak remélni tudom, hogy nem fog fejkendőt rakni a fejére vagy nem jár úgy, mint az Afrikai szeretők írónője,hogy mehet élni egy kunyhóba.
Semmit. 9.-ben nekem is bejött egy néger srác, bár nem afrikai volt, már Magyarországon született. Megszólítani sose mertem. :D (max 12.-es volt akkor)
6
Biológiai szempontból kifejezetten előnyös, ha a szülők minél távolabbról származnak egymástól, mert kisebb az esély a recesszíven öröklődő szarokra. A második felét meg remélem te se gondoltad komolyan...
"komolyan,te akarsz a zöld kártyája lenni?"
Semmi jót nem tudnék hozzá fűzni.Nem azért mert fekete,hanem azért,mert alighanem semmi komoly szándék nincs mögötte.
Nesze, itt egy tanult magyar, ez jobb lett volna? Nem érdekel, honnan jött, legyen tisztességes. Ennyi.
Magyarorszagon nem "divat" kulfoldon igen, es nem is nezek le az embert.
A borszine erdekelne a legkevesbe, nekem tok mindegy melyik rasszba tartozik csak normalis ember legyen.
Érdekes oldal ez a Gyakori.
Itt a homokosság, és a feka pasi hihetetlenül elfogadott. Miközben az idősebb (10+ év.) pasi, vagy MILF barátnő a kamasz srácnak sokaknál bicskanyitogató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!