Ha 50 évesen veszti el az ember a szüleit az korai? Tehát 50 éves korára már egyik sem él.
Figyelt kérdés
2022. máj. 14. 22:20
11/25 anonim válasza:
Sajnos egyre többen lesznek, a mai túlhajszolt világban meg a sok szemét ételtől egyre többen betegszenek meg. Igaz, hogy a régi időkben az orvostudomány nem állt olyan szinten mint most, de mégis egyre több gyógyíthatatlan beteg van és akinek nincs sok pénze, annak sok esetben esélye sincs meggyógyul i.
12/25 anonim válasza:
Mármint egyre többen lesznek úgy, hogy már 50 évesen sem élnek majd a szülei, ha ez így folytatódik.
13/25 Dzsoki válasza:
Relatív. Apám és a nagyapám 38 évesen haltak meg. Anyám,ma is él. Vagyis,ha a 77 éves anyámat vesszük alapul,akkor korai. Amennyiben a 38 éves korában meghalt apámat,akkor nagyon nem korai.
14/25 anonim válasza:
Én 21, majdnem 22 éves voltam, mikor elhunyt édesanyám 51 évesen. Sajnos ő nagyon fiatalon ment el. De volt olyan exem, akinek 45 évesen hunyt el az anyukája. Nagyon rosszul érintett, mert én anyás voltam nagyon.
15/25 anonim válasza:
Igen ez jellemző,51 vagyok és nem él már egyik szülőm sem.Édesanyámat 22 évesen,apámat 48 évesen veszítettem el.
16/25 anonim válasza:
Inkább úgy fogalmaznék, nem jellemző. Előfordul, de nem gyakori, hogy valakinek 50 éves korában már egy szülője se éljen.
17/25 anonim válasza:
Ahogy írták relatív. Anyámat a 20-as éveimben temettem, Fatert most fogom közel 40 évesen.
18/25 anonim válasza:
Férjem 26 évesen vesztette el az apját, most 50, és az anyukája él még...
19/25 anonim válasza:
Én az 50.-dik szülinapomon vesztettem el anyukámat. 69 éves volt. Apámat már sokkal korábban.
20/25 anonim válasza:
Apukam iden tolti a 60-at, apukaja meg a 90-es evek vegen halt meg (pontosan nem tudom mikor), aztan 47 eves volt amikor a mama is meghalt. Anya pedig 34 evesen lett felarva, ennek 22 eve. A nagymamam meg el, o 78 eves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!