A legtöbb anyuka akinek fia van féltékeny fia barátnőjére és félti a fiát?
Hogy érted, a féltékenységet?
Ezt nem tudom értelmezni.
Nem mind, de vannak. Van, aki ki is mondja. Az apai nagymamám is szó szerint ezt mondta az anyai nagymamámnak, hogy ő féltékeny, amiért a lánnyal (anyukámmal) annyit foglalkozik a fia (apukám), és "elveszi tőle".
Nemrég itt a Gyakorin is olvastam egy válaszban egy anyósról, aki saját maga nevezte féltékenységnek, amit érez (szintén fiús anya).
Az én anyósom nem mondta ki, de volt 1-2 ilyen megnyilvánulása a fia felé ("bezzeg Sárit megmasszíroznád", "engem már nem szeretsz"). A masszírozóson kicsit el is hűltem, még jó, hogy valaki szívesebben fogdossa a barátnőjét mint az anyját. Sok egyebet is csinál velem, amit az anyjával nem, de ez így természetes. Van neki férje, masszíroztassa magát inkább vele.
Nem is értem, hogy lehet a szerelmet és a barátnői szerepet összehasonlítani, összemérni a szülő iránti szeretettel és a szülői szereppel. Almát a körtével. Nem tudom, miért érzi néhány anyós úgy, hogy egy partner által kiszorulnak a helyükről, miközben nem is ugyanazt a helyet foglalják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!