Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A legtöbb anyuka akinek fia...

A legtöbb anyuka akinek fia van féltékeny fia barátnőjére és félti a fiát?

Figyelt kérdés
2022. máj. 13. 14:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nem
2022. máj. 13. 14:49
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

Hogy érted, a féltékenységet?

Ezt nem tudom értelmezni.

2022. máj. 13. 14:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Van fiam, és nem vagyok féltékeny a barátnőjére. Miért lennék? Mi tragédia történhet abból, hogy barátnője van?
2022. máj. 13. 14:52
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
Nem, de ebben a kategóriában olyan szintű nőgyűlölet van, hogy majd mindjárt jönnek és megmagyarázzák hogy minden anya, anyós, nagymama és nagynéni kiállhatatlan , mindenkire féltékeny macskás nő, akikkel 18 évesen rögtön meg kell szakítani minden kapcsolatot.
2022. máj. 13. 15:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
az én anyósom nem féltékeny rám. Sót, örül , hogy együtt vagyunk, és nem szól bele semmibe. Ahogy mondja, amikor a férjem elköltözött, onnantól a saját életét éli úgy ahogy neki jó.
2022. máj. 13. 16:18
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pont fordítva van. A menyem nem tudja elviselni, hogy én is fontos vagyok a fia életében, illetve a fiam húga is, azaz a lányom. Valahol értem, hogy miért csinálha ezt menyem, hiszen az apja elhagyta az anyukáját egy másik nőért és onnamtól nem foglalkozott vele, az anyukája pedig depressziós. De basszus, felfogom, hogy nem könnyű neki, de akkor is vállalhatatlanul viselkedik velünk. Sosem szóltam a fiamnak, hogy hagyja el a párját, de azt szóvá tettem neki, hogy az ilyen szintű féltékenység nem normális és pszichológus segitségét kéne kérnie, hogy segitsen neki feldolgozni a traumákat, de nyílván én voltam a gonosz aki kéretlen tanácsokkal jön, úgy hogy előtte a menyem előttünk kérte számon a fiúnkat, hogy miazhogy a tudta nélkül látogat meg minket. A fiamat pedig teljesen az ujja köré csavarta, a barátait is elüldözte mellőle. És én mint aggódó anya és anyós tanácstalanul állok, és tétlenül kell néznem, ahogy tönkreteszi a fiamat. Fogalmam sincs, hogy szülőként hol rontottam el, hogy a fiam képtelen elkerülni az elmeháborodottakat.
2022. máj. 13. 16:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én anyós vagyok és kifejezetten szeretem a fiam párját, rengeteg közös programunk van vele (is).
2022. máj. 13. 16:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én (még) nem vagyok anyós, de engem szeretett az anyósom és szerintem jó anyós meny kapcsolat volt köztünk. Remélem én is jó anyós leszek, de mint mindenhez, ehhez is 2 fél kell.
2022. máj. 13. 17:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem mind
2022. máj. 13. 19:36
 10/11 anonim ***** válasza:
70%

Nem mind, de vannak. Van, aki ki is mondja. Az apai nagymamám is szó szerint ezt mondta az anyai nagymamámnak, hogy ő féltékeny, amiért a lánnyal (anyukámmal) annyit foglalkozik a fia (apukám), és "elveszi tőle".

Nemrég itt a Gyakorin is olvastam egy válaszban egy anyósról, aki saját maga nevezte féltékenységnek, amit érez (szintén fiús anya).

Az én anyósom nem mondta ki, de volt 1-2 ilyen megnyilvánulása a fia felé ("bezzeg Sárit megmasszíroznád", "engem már nem szeretsz"). A masszírozóson kicsit el is hűltem, még jó, hogy valaki szívesebben fogdossa a barátnőjét mint az anyját. Sok egyebet is csinál velem, amit az anyjával nem, de ez így természetes. Van neki férje, masszíroztassa magát inkább vele.

Nem is értem, hogy lehet a szerelmet és a barátnői szerepet összehasonlítani, összemérni a szülő iránti szeretettel és a szülői szereppel. Almát a körtével. Nem tudom, miért érzi néhány anyós úgy, hogy egy partner által kiszorulnak a helyükről, miközben nem is ugyanazt a helyet foglalják el.

2022. máj. 13. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!