A gyerekek jobban szeretik a nagyszülőket mint a szülőket?
Nagyon sok esetben úgy látom (bár nem biztos hogy így is van) mintha a gyerekek jobban szeretnék a nagyszülőket mint a szülőket.
Baj ha ez engem kicsit zavar? Az én gyerekem még kicsi. Kissé szeretet hiányos vagyok. Ennek a történte hosszú. A lényeg a rossz családi múlt..
Anyósommal alig jövök ki jól
Bár szereti a gyerekem imádja amivel nincs baj és a gyerekem is szereti őt. Viszont kicsit féltékeny is vagyok mert néha olyan mintha őt jobban szeretné.. és mintha anyósom is azt akarná hogy őt jobban szeresse.. állandóan zavarja őt ha ott vagyok a közelbe. Mindig megjegyzéseket tesz "jajj már anyad megjött sz.rj le engem akkor" rendesen mérges rám.. de meg is úgy érzem higy őt jobban szereti
Bocsánat a buta kérdésért de nehéz múlttal kicsit másképp gondolkozik az ember .
10es. Köszönöm a választ. Egyébként járok pszichológushoz. Részben ezért.
11es. Látom kicsi gond van az értelemmel. Hol olvasol te olyat hogy megfogsztom tőle az unokát?? Hol? Sehol. Itt leirtam a problémám. A valo életben egy szót sem szoktam szólna olyan esetekben sem például hogy mikor haza jöttünk a kórházból "jó most már békén hagyhatsz minket " vagy "takarodj vissza dolgozni a nagyszülő feladata itthon lenni a gyerekkel" vagy "beteszek egy kiságyat a szobámba és itt lesz az unokám " ..
Igen.. nekem ez mind serto és bántó . A kislányom anyás egy ideje és ez is baj.. panaszkodik a védőnőnek rólam és olyan dolgokat állít ami nem valós. De ha valós is lenne.. nem az lenne a célszerű hogy hozzám tegye fel a kérdést? Mert a védőnőm mondta vissza a dolgokat. Anyám is szereti imádja az unokát de ő nem csinálja ezt és ő ritkábban is látja!! Havonta 2x . Míg anyósom minden nap. És egy szóval se írtam azt hogy megvonom tőle a gyereket. De nem tudom hogy allna a szád ha a te gyereked ellened akarnának fordítani "szard le anyádat és apádat ők lényegtelen emberek " sorolhatnék 100 meg 100 megjegyzést. De nyilván én vagyok a legrosszabb legpocsékabb ember csak azért mert rosszul esnek ezek. De mindegy is kár bármit is írnom a lényeget úgy sem fogod látni.
Ha ilyeneket mond, az nem oké, nem vagy köteles tűrni
Parodnak kell ezt lerendezni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!