Hogy változhat meg valakinek ennyire az értékrendje? Más elvált szülőkre is jellemző ez? (többi lent)
Nem kell mindenröl beszámolni neki, semmi köze ahhoz, mit esznek a gyerekek.
Ha csak zsíroskenyéren élnének, meg csak almát kapnának gyümölcsként, akkor sem lenne kevesebb a tartásdíj összege, ugyanannyit kellene továbbra is fizetnie.
Szóval ne mondd meg neki, mit veszel a gyerekeknek, akkor nem tud ebbe belekötni.
Semmi köze hozzá, a nyolcvanezer tartásdíj két gyerekre pedig lószr.
Az én árvaellátásom 32 volt, és ha csak abból kellett volna léteznem, a havi kajámat nem fedezte volna, szóval ennyit erről.
Nem értem az apukákat. Tisztelet a kivételnek, tudom, hogy vannak nagyon jó apák, de már nem először hallom azt, hogy azt hiszik, hogy a gyerek kb ingyen van. Nekem is elváltak a szüleim, nem voltak házasok, így a bíróság, tartásdíj nem volt automatikus, ők próbáltak megegyezni. Anyám ezerszer próbálta elmondani apámnak, hogy egy gyerek nem ingyen van. A dolgaim túlnyomó többségét mindig is anyám fizette, apám alig-alig valamit. Neki is van pénze, csak iszonyú spórolós, bár ő mindig is ilyen volt, amikor együtt voltak, akkor is.
Egyik barátnőmnek az apja szintén ilyen, ott is elváltak a szülők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!