Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kölcsönadnátok az autótok egy...

Kölcsönadnátok az autótok egy olyan személynek aki már rengeteg autót tört össze és tett tönkre?

Figyelt kérdés

A nővérem barátja amatőr drift és rally versenyző, az utóbbi 2évben 2 autót is totálkárosra tört, és mégtöbbet elrontott, például megfőzte a motort, és sok más drága alkatrészt is tönkretett. Sok százezer forintot költ a béna "versenyautójára", mégsincs egy rendes autója amivel elmehetne A-ból B-be.

Mindez nem is gond, az ő dolga, azt csinál a pénzével és az autójával amit akar. Egyedül csak az bánt, hogy egy ilyen embernek apu hidegvérrel kölcsönadja az autóját, tőlem pedig félti. Nekem, a saját lányának alig akarja ideadni, pedig még balesetem sem volt, és odaadja egy olyan idegennek aki már sokat tönkretett.

2022. máj. 7. 16:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a “sógorodnak” põcse van, apád szerint az jobb, mint egy jogsi, ennyi
2022. máj. 7. 17:06
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Gyanítom, hogy ezek a "balesetek" versenypályán történtek, ami mindennapos dolog a profik között is. Ez a sport drága, és balesetekkel jár.

Ettől függetlenül még lehet nagyon megfontolt és jó sofőr a közúton.

Ne keverjük a motorsportot a közúti közlekedéssel.

2022. máj. 7. 17:18
 13/23 A kérdező kommentje:
#12 mit számít,hogy versenypályán vagy közúton történt-e? Ha valaki annyira jól tud vezetni akkor nem töri össze az autót sem pályán, sem pedig közúton. Nyilvánvalóan alkalmatlan a vezetéshez és közveszélyes.
2022. máj. 7. 17:28
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvánvalóan te beszélsz hülyeséget. Egy amatőr versenyző sokkal jobban ismeri az autó rezdüléseit és precízebben reagál rá. A közúti közlekedés messze nem annyira kiélezett mint egy versenyszitu.

Ettől függetlenül még megértem,hogy bánt amiért apukád neki szívesebben kölcsönadja az autóját, de ez még nem ok arra, hogy a vezetésben alkalmatlannak tituláld.

Biztos vagyok benne, hogy egy amatőr driftversenyző jobb sofőr a hétköznapokban, mint egy átlagos polgár.

2022. máj. 7. 17:36
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
nyilván a Michelisz Norbinak sem adnám kölcsön az autómat, mert már mennyi kocsit összetört... :O
2022. máj. 7. 18:18
 16/23 anonim ***** válasza:
95%

#9:

Hihetetlen, hogy a magadfajták milyen baromságokon tudnak ennyire nyafogni...

2022. máj. 7. 19:40
 17/23 anonim ***** válasza:
52%
Nem
2022. máj. 8. 04:32
 18/23 kovpet ***** válasza:
75%

"Ha valaki annyira jól tud vezetni akkor nem töri össze az autót sem pályán, sem pedig közúton."

:)

2022. máj. 8. 11:27
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy amatőr drift versenyző, és ilyen versenykörülmények között tönkrevág autókat, az egy dolog.

Attól még lehet, hogy közúton a sima vezetés rendesen megy neki. Itt ha jól értem normálvezetésre, közlekedésre kell az autó. Az más, versenyre nyilván nem adnám kölcsön.

Ez az egyik gondolat- ha amúgy általánosságban autót kölcsönadnék.

Én is azt gondolom, hogy jobb, nem kölcsönadni, mert ha lesz valami baleset, akkor csak vita lehet belőle. Mire szól a biztosítás, stb.

2022. máj. 8. 14:58
 20/23 anonim válasza:
100%
Egyszerű, te nő vagy.
2022. jún. 2. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!