Kölcsönadnátok az autótok egy olyan személynek aki már
rengeteg autót tört össze és tett tönkre?
Figyelt kérdés
A nővérem barátja amatőr drift és rally versenyző, az utóbbi 2évben 2 autót is totálkárosra tört, és mégtöbbet elrontott, például megfőzte a motort, és sok más drága alkatrészt is tönkretett. Sok százezer forintot költ a béna "versenyautójára", mégsincs egy rendes autója amivel elmehetne A-ból B-be.
Mindez nem is gond, az ő dolga, azt csinál a pénzével és az autójával amit akar. Egyedül csak az bánt, hogy egy ilyen embernek apu hidegvérrel kölcsönadja az autóját, tőlem pedig félti. Nekem, a saját lányának alig akarja ideadni, pedig még balesetem sem volt, és odaadja egy olyan idegennek aki már sokat tönkretett.
Nem, de az h én mit tennék nem számít. Sajna nem vagyok az apukád, hogy máshogy viselkedjek vagy megbeszéljük.
De szerintem kérdezz rá a dologra, hogy ez miért van.
2022. máj. 7. 16:11
2/23 anonim válasza:
Az ő baja, nem a tiéd. Majd ha lezúzza foghatja a fejét, de az se a te bajod.
2022. máj. 7. 16:11
3/23 anonim válasza:
Nem.Az autót mi senkinek nem adjuk kölcsön,én és a férjem vezetjük.Ezzel elejét lehet venni egy csomó vitának.Nagyon szívesen elviszem bárhová a tesóimat is,meg a szüleimet is vagy bárkit,de senki nem vezethet.Ha történik egy baleset,vagy valami alkatrész tönkre megy akkor nincs vita hogy ki tette tönkre. Mivel az autó drága mulatság,és ketten dolgoztunk meg érte,nem akarok senkivel konfliktust abból,hogy esetleg nem vigyáz rá,vagy véletlenül csinál vele valamit.Nem mellesleg a felelősség is a tulajdonosé ha másnak kárt okoz,tehát egy parkolással okozott kárt is rajtam vásárlónak be,mindegy ki vezetett,vagy egy gyorshajtást vagy bármit.
2022. máj. 7. 16:13
4/23 anonim válasza:
Még olyannak se akit ismerek. Nekünk ez nagyon személyes dolog.
Ha pl anyukámnak kellene akkor elviszem oda és érte megyek ahova épp menne, megoldom. De odaadni bárkinek , nem szivesen.
2022. máj. 7. 16:20
5/23 anonim válasza:
Azért tőled se túl kedves, hogy konkrétan idegennek nevezed a nővéred párját. Azért ez mindenkinek szarul esik, hidd el.
2022. máj. 7. 16:25
6/23 anonim válasza:
5 Az apa szempontjából igenis a gyereke az előbbrevaló, és a nővér aktuális pasija az pedig IDEGEN. Nem írta, hogy a férje lenne...
2022. máj. 7. 16:31
7/23 anonim válasza:
Kölcsönadnátok az autótok egy olyan személynek aki már rengeteg autót tört össze és tett tönkre?
Hát peeeeersze! Még jó hogy! Tukmálnám is! :D
Amúgy ki az a hülye, aki ilyennek odaadja, de tényleg.
2022. máj. 7. 16:32
8/23 senior10 válasza:
A leírtak alapján egyértelműen nem adnám oda. mondjuk én eleve úgy vagyok ezzel, hogy semmit nem adok kölcsön, se tárgyat se pénzt semmit. volt már ilyenből elég, hogy kölcsön kértek valamit amiért még nekem kellett rohangálnom, hogy b+ ad már vissza k.csög. aztán persze még én voltam paraszt....
2022. máj. 7. 16:38
9/23 anonim válasza:
6-os: én nem ranglistát állítottam, mert az nyilván egyértelmű. Viszont rohadt sértő amikor valaki belekerül már a családba (mert oké, hogy "aktuális pasi", de mindig benne van a pakliban, hogy ő lesz a végső. Plusz a kérdező nem írta mióta vannak együtt, de mivel 2 évről beszélt ((és normál ember nem vág fel azzal, hogy X éve milyen kocsit tört össze, tehát azóta ismerik mióta történt egy ilyen baleset)), ezért valószínű hogy 2+ éve járnak) és még a család egy része idegennek tekinti. Tipikus toxikus közeg.
2022. máj. 7. 16:39
10/23 anonim válasza:
Kizárt dolog. Másnak seszívesen, de ilyennek kizárt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!