Miért van bennem ez a furcsa érzés a szüleimmel és velem kapcsolatban? Tényleg sokat jelentenek az évek?
A szüleim 1984-ben ismerték meg egymást, és 1987-ben házasodtak össze.
Édesanyám 58, édesapám 57 éves. (Bár anya a nyár közepén tölti az 58-at, tehát jelen pillanatban, - 2022 tavaszán - még nincs annyi idős.)
Anyukámnak volt egy betegsége, ami miatt még úgymond "embrió-korban" elhaltak benne a magzatok, vagy négy-öt alkalommal, így én csak 1993 tavaszán születtem meg első gyerekként, egy bő hét múlva leszek 29 éves.
Lényeg a lényeg, időnként felettébb zavar, frusztrál, hogy még csak 29 vagyok. Valahogy úgy érzem, hogy amennyiben megszületett volna anya első gyermeke, akkor akár 34-5 éves is lehetnék most. Tudom ugyanakkor, hogy az esetben lehet, hogy nem "én lennék", hanem valaki más, de talán jobban komolyan vennének az emberek. Mert valahogy lelkileg idősebbnek érzem magam a valós koromnál.
Ti mit gondoltok minderről?
(Fiú vagyok.)
21:19 (Tízes.)
Napestig bizonygathatnám, hogy igaz, akkor sem hinnéd el. Egyre inkább úgy tűnik számomra, hogy a kamu TE vagy.
Mindig is idősebb szerettem volna lenni.
Folyamatosan oregszel, nyugodj meg. Viszont a korkulonbseg nem fog csokkenni a szuleid es kozted.
Hogyan all a mentalis egeszseged?
21:25 (12-es)
Sajnos sok mentális problémát diagnosztizáltak az évek során a szakemberek.
Igen, kozben olvastam a belinkelt kerdeseidet.
Sajnalom, remelem sikerul osszeszedned magad valamelyest
Gondolom, akkor munkad sincs, ugye?
21:29 (14-es)
Köszönöm.
Valóban nincs munkahelyem. Eddig csak egy volt, 2015-ben, az is két és fél hónapig. Nem magával a munkával volt a problémám, hanem valami hihetetlen belső feszültség alakult ki bennem a tény miatt, hogy minden nap be kell mennem dolgozni, és alig tudtam aludni.
Tenyleg sajnalom, mert amugy ertelmesnek tunsz. A helyesirasod, a rendezett kulalak. Nem lehet egyszeru eleted.
Probald meg az agyad lefoglalni vmivel. Olvasgass sokat, kulonbozo temakban. Ami tetszik, melyulj el benne jobban. Igy nem ersz majd ra ilyeneken kattogni, mint a fenti kerdesben leirt.
Sok sikert👍
21:41 (16-os)
Köszi!
21:50 (18-as)
Sajnálom, hogy meghalt az anyukád. Részvétem.
Ez egyébként az én kérdésem, csak egy másik fiókomról:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!