Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Diplomaosztóm lesz, mit tennétek?

Diplomaosztóm lesz, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Vidéki egyetemen tanulok szüleimtöl messze. Ők elváltak, anyám pasijával, apám egyedül. Más rokonom nincs.

Meghívtam őket, apám azt mondta, hogy ha az új pasi jön, akkor ő nem. Anyám meg, hogy ha a pasija nem jöhet, akkor ő sem jön.

Most mit tegyek, tényleg válasszak köztük?

Plusz: diplomaosztó után mi a jó eget csináljak velük? Utálják egymást, esélytelen, hogy együtt pl étterem, bármi.

2022. ápr. 29. 15:44
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

A te diplomaosztód, nem az ő cirkuszuk.

Én olyan embert hívnék, akinek a legtöbbet köszönhetem a tanulmányaimmal kapcsolatban. Nem feltétlenül a szüleimet. Ha ők csak hisztizni tudnak az én nagy napomon és nem bírják megállni, hogy ne az én káromra viselkedjenek szánalmas nyomorultakként, akkor nem muszáj senkinek jönnie.

2022. ápr. 30. 05:12
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem hívnám meg egyiket sem.
2022. ápr. 30. 08:33
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Csak a két szülőt hívnám meg.
2022. ápr. 30. 09:16
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket se, mert nem tudnak viselkedni a másik jelenlétében.
2022. ápr. 30. 16:43
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Ne hívd meg őket. Hátha ez a pofon észhez téríti a szüleidet, és rájönnek, hogy nem rajtad keresztül kéne játszmázniuk egymás ellen.
2022. ápr. 30. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!