Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Diplomaosztóm lesz, mit tennétek?

Diplomaosztóm lesz, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Vidéki egyetemen tanulok szüleimtöl messze. Ők elváltak, anyám pasijával, apám egyedül. Más rokonom nincs.

Meghívtam őket, apám azt mondta, hogy ha az új pasi jön, akkor ő nem. Anyám meg, hogy ha a pasija nem jöhet, akkor ő sem jön.

Most mit tegyek, tényleg válasszak köztük?

Plusz: diplomaosztó után mi a jó eget csináljak velük? Utálják egymást, esélytelen, hogy együtt pl étterem, bármi.

2022. ápr. 29. 15:44
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Nem tett hozzá senki a diplomámhoz.
2022. ápr. 29. 16:50
 22/35 anonim ***** válasza:
36%
Az hogy két ember szét megy, az nem csak a harmadik fél hibája. Ha egy szerető, stabil kapcsolatuk lett volna anyádéknak, akkor nem hagyta volna ott apádat senkiért. Akit lehet vinni, azért meg kár sírni.
2022. ápr. 29. 16:50
 23/35 A kérdező kommentje:
Sosem volt jó házasságuk, így én sem (csak) a harmadikat hibáztatom.
2022. ápr. 29. 16:51
 24/35 anonim ***** válasza:
29%
Akkor apád megbékélhetne már a helyzettel. Valószínű az fáj neki, hogy a másiknak sikerült. De elfelejtik, hogy most rólad van szó. Melyik szülőddel szorosabb a kapcsolatod?
2022. ápr. 29. 16:55
 25/35 anonim ***** válasza:
64%

Jó, most ne bántsuk már a szüleit, az nem visz előbbre. Anyuka mi a lószarért nem megy az új lovag nélkül? Apukát hívd meg, vagy senkit.

Képzeld nekem a ballagáson sem, a diplomaosztón sem volt ott rokonom egy szál se - így alakult -, hazaballagtam mindkettő után és nem történt semmi baj, gratuláltak örültek. (off: Elborzadtam, ma milyen giccses felhajtást csináltak egy közeli gimnáziumban - rengeteg giccses lufi, csokor, plüss. És ez minek?)

Gratulálok a diplomádhoz, sok sikert az életutadon, találj jó munkát, ahol a tanultakat tudod gyümölcsözőn használni, és képességeid gyakorlattal továbbfejleszteni!

2022. ápr. 29. 17:05
 26/35 A kérdező kommentje:
Anyám sehova nem megy a pasija nélkül, kb külön szobában sem láttam őket a válás óta.
2022. ápr. 29. 17:10
 27/35 anonim ***** válasza:
97%
Sajnálom, hogy a szüleidnek csnak az nem jut eszükbe mi is a fontos: te.
2022. ápr. 29. 17:15
 28/35 anonim ***** válasza:
82%

"Az hogy két ember szét megy, az nem csak a harmadik fél hibája. Ha egy szerető, stabil kapcsolatuk lett volna anyádéknak, akkor nem hagyta volna ott apádat senkiért. Akit lehet vinni, azért meg kár sírni."

Valóban, jelen esetben elsősorban a kérdező édesanyjának a hibája! Ha nincs szerető, stabil kapcsolatban a férjével, akkor ELŐBB elválnak, befejezik a kapcsolatot, UTÁNA lehet keresni mást.

2022. ápr. 29. 20:01
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

#28 +1

Ezzel bebizonyította a nő, hogy milyen őszinte, tisztességes feleség volt. Most anyai szerepben is leszerepel, hiszen fontosabb számára az új kan, mint a saját gyereke.

2022. ápr. 29. 20:51
 30/35 anonim ***** válasza:
0%
Haverokkal ünneplni, az a legegyszerübb.
2022. ápr. 29. 23:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!