Diplomaosztóm lesz, mit tennétek?
Vidéki egyetemen tanulok szüleimtöl messze. Ők elváltak, anyám pasijával, apám egyedül. Más rokonom nincs.
Meghívtam őket, apám azt mondta, hogy ha az új pasi jön, akkor ő nem. Anyám meg, hogy ha a pasija nem jöhet, akkor ő sem jön.
Most mit tegyek, tényleg válasszak köztük?
Plusz: diplomaosztó után mi a jó eget csináljak velük? Utálják egymást, esélytelen, hogy együtt pl étterem, bármi.
Jó, most ne bántsuk már a szüleit, az nem visz előbbre. Anyuka mi a lószarért nem megy az új lovag nélkül? Apukát hívd meg, vagy senkit.
Képzeld nekem a ballagáson sem, a diplomaosztón sem volt ott rokonom egy szál se - így alakult -, hazaballagtam mindkettő után és nem történt semmi baj, gratuláltak örültek. (off: Elborzadtam, ma milyen giccses felhajtást csináltak egy közeli gimnáziumban - rengeteg giccses lufi, csokor, plüss. És ez minek?)
Gratulálok a diplomádhoz, sok sikert az életutadon, találj jó munkát, ahol a tanultakat tudod gyümölcsözőn használni, és képességeid gyakorlattal továbbfejleszteni!
"Az hogy két ember szét megy, az nem csak a harmadik fél hibája. Ha egy szerető, stabil kapcsolatuk lett volna anyádéknak, akkor nem hagyta volna ott apádat senkiért. Akit lehet vinni, azért meg kár sírni."
Valóban, jelen esetben elsősorban a kérdező édesanyjának a hibája! Ha nincs szerető, stabil kapcsolatban a férjével, akkor ELŐBB elválnak, befejezik a kapcsolatot, UTÁNA lehet keresni mást.
#28 +1
Ezzel bebizonyította a nő, hogy milyen őszinte, tisztességes feleség volt. Most anyai szerepben is leszerepel, hiszen fontosabb számára az új kan, mint a saját gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!