Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Azzal mit tudok kezdeni ha...

Azzal mit tudok kezdeni ha anyám úgy gondolja minden napomat vele kéne töltenem?

Figyelt kérdés

Egyetemre járok, dolgozok mellette, és emellett nyilván igyekszem a párommal lenni amennyit lehet. Ő a főváros másik végében lakik, így hozzá eljutni kb 1,5 óra.

Anyám pedig újabban folyamatosan nyaggat, hogy miért nem töltöm az egész hetem nála, meg vagyok vele a párom helyett. Beszélgetek vele így is sokat, de őt nem nagyon érdekli a suli vagy a munka, így egy idő után kifogyok a témából is, ígyhát nem értem miről kéne csacsognom még. Nagyon frusztrál, mert sokszor bunkó és megsértődik ha a szabadidőmben nem vagyok otthon. Ezzel mit tehetek?

23l

2022. ápr. 22. 12:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
90%

Akkor még csak nem is egyedül él.

Mondd meg neki, hogy beszélgessen a férjével. Őt választotta néhány évtizeddel ezelőtt párjának, gondolom AKKOR MÉG ők is beszélgettek egymással.

2022. ápr. 22. 22:30
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele amst nem angyon tehetsz.
2022. ápr. 22. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!