Anyám nem nevelt fel de mindig volt kapcsolatom vele.A férje finoman fogalmazva soha nem rajongott a gyerekeiért.Pont ez végett többé nem mentem anyámhoz.A pasi halott fel vegyem vele újra a kapcsolatot?Már elég idős!
20anya 2 évesen intézetbe került anyukája meghalt az apjának nem kellett
Csapódott minden felé mindenbe bele kapaszkodott és azt hiszem mindig negatív emberek vették körül.
Persze a gyerek is ember sérelmei vannak amí nem szabadna haragba futnia de így törtênt.
Nem akarta ott hagyni amiért csak színte egyedül dolgozott és retteget attól ha ez a nagy kupac senki megtalálja mit csinál vele.Ezét nem jött el velem ês a testvéremmel mert ettól az álattól féltett minket is
Én voltam aki mindig meg mertem mondani a véleményem és az igazat mert nekem kellett a legkevésbê tartanom tőle.Nem voltam kiszolgáltatott.
Szerintem anya őrült hogy az utolsó balhé után nem mentem mert féltett.Nem mindennapi undorító ember volt.
Nem keresném, mert leszrt.
Ez van, az ő döntése volt.
24 azért szögezzük le az életben ítélkezni a legkönnyebb.Én úgy lettem felnevelve hogy egy gyereknek nincs joga megítélni a szüleit.Sőt senkít persze véleménye mindenkínek lehet.
Részemről kíváncsi is szoktam lenni rá.
Mostanában sajnos magam körül azt látom hogy családon belül is a pénz dominál.Kevés az a kapcsolat ami érzelmek és toleranciára épül.
Emellett felnött embereknek kedvenc válasza ha a saját êletét elcseszi a szülő a hibás.(Mert hát szegény nem kapott torony órát láncustól.Hatalmasak az elvárások a szülők felé.Önmaga meg egy életképtelen senki de itêlni tud.Persze itt megjegyzem tisztelet a kivételnek.)Na én ezt soha nem tettem mert az életben mindenki hibázik csak nem látja be.A kérdést is két okból írtam ki: Részemről fontos lenne hogy elköszönnyek és ne legyen lelkiismeret furdalásom Anya részéről is gondolkodtam hogy ezzel ne okozzak neki még több fájdalmat hogy a múltját felsebzem
Mindenféle képen azt szeretném hogy megnyugodva térjen isten országába.Bár neked ezt furcsa hallani én mint két szülőmet szerettem függetlenül hogy nem ők neveltek Tudod mêg hálás is vagyok hogy így döntöttek mert csak az én érdekeket néztêk nekem így volt a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!