Halott szülők?!
Anyu 6 éves koromban, apu 14 éves koromban halt meg. 1 éves koromtol a mamáék neveltek, de közben ugyanúgy találkoztunk, meg neha ott aludtam. . Annyi kérdés van bennem és nem tudom elengedni. Pedig már 5 és 13 éve történt. Eleinte nem is zavart úgymond annyira, de idővel már igen. Hiányoznak, és olyan jó lenne jobban megismerni őket.
Hogy tudnám ezt elengedni?
Valmii hiányzik az életedből, valószínű a szeretet, és ezt azzal kompemzálod, hogy ravetit3d anyura, apura a hiányérzetet.
Csak történeteket ne találj ki magadnak, meg azt hogy mi lett volna ha...
Elj. A jelenbe, őket nem ismerted.
5: apu stroke-ban, anyunak pedig vese elégtelensége volt, meg ugye megszült engem, ami még rontott is az állapotán.
Azért, mert intézetbe akart anyu adni, de a mama mondta, hogy inkább akkor náluk maradok. És ők nem nagyon voltak felkészülve (szerintem) arra hogy felneveljenek egy gyereket.
Bár anyunak az előző kapcsolatából már volt két gyermek.
6: ők már nem élnek. Anyu anyukája amúgy sem hallott rólam szívesen, az apukáját meg nem is ismertek, szerintem ő már korábban meghalt.
Teljesen normális az,ha valaki tudni akar a szüleiről.
Biztos van olyan rokon,szüleid testvére,vagy unokatestvér aki ismerte őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!