Anyám nem nevelt fel de mindig volt kapcsolatom vele.A férje finoman fogalmazva soha nem rajongott a gyerekeiért.Pont ez végett többé nem mentem anyámhoz.A pasi halott fel vegyem vele újra a kapcsolatot?Már elég idős!
Én is azt mondom, amit a 10. hozzászóló. Ha úgy érzed felőröl ez a helyzet, akkor a saját lelki nyugalmadért keresd meg.
De ha nem hiányzik, akkor ne tedd. Ha úgy érzed, hogy így nyugodtabb az életed.
Én 10 éve nem beszéltem az anyámmal. Nekem így,nyugodtabb régen mindig attól volt gyomoridegem amikor találkoztunk és őszintén szólva most is a gondolattól ha kellene.. de ez én vagyok. És változhat ez még bennem is, nem tudom mi lesz X év múlva.. soha ne mondd hogy soha, de ne külső nyomásra tegyél bármit is, vagy hogy kik mit szólnak. Amit érzel.
Kérdező, igen, tedd meg. Rendezd el a dolgokat, amíg nem késő. Jól írták fentebb: ezt a te saját érdekedben tedd meg elsődlegesen.
És még az is lehet, hogy te is úgy jársz, mint én..Sokáig haragudtam anyámra én is, de erőt vettem magamon. És miközben anyám búcsúzott az élettől, lehullott róla a konok, csökönyös, kemény álarc. És én megláttam mögötte azt az apró kislányt, akit gyerekkorában soha, senki nem szeretett.
Ezek az igazi, kemény felismerések.
Menj. Anyád vár:)
12 Nincs külső nyomás a saját lelkiismeretem gyakorol nyomást rám.
A másik tett amit tett én ennek ellenére is mindig szerettem.csak végtelenül mérges voltam rá
13-asnak üzenem, hogy egyáltalán nem biztos hogy várja.
Ismerek olyat, aki szintén sok év után megkereste az anyját, aki egyáltalán nem volt kíváncsi rá. Egy darabig még hazudozott hogy majd ekkor meg akkor találkoznak, végül mindig lemondta. Egy idő után leesett a lánynak, hogy nem akar vele kapcsolatot tartani az anyja. Szép történet?
Folytatom a gondolatom azért volt ez mert láttam hogy hadja hogy egy undorító sz@r öntelt őnző alak veri zsarolja kihasználja eltartatja mágát elüldözi mellőle a gyerekeit.
Úrat játszik felette.
Persze hogy dühös voltam rám mikor anyámat magamhoz akartam venni hogy megszabaduljon ettől az alaktól.Majd 40 évig kínozta!
Ahogy érzed. Én úgy látom hogy győzködöd magad és felmented Édesanyádat. Hát keresd meg.
De minden ember a maga életének, szerencséjének a kovácsa. Neki nyilván úgy volt jó illetve jó volt úgy ahogy volt. Különben máshogy lett volna. Gondolom nem tartott senki pisztolyt a fejéhez hogy úgy éljen.
Túl szigorú vagyok? Lehet.
(12. és 15. válaszadó voltam.)
Keresd meg, köszönj el tőle a saját lelked nyugalma miatt.
Ha próbálkozna is bármivel, nyugodtan szögezd le, ez az utolsó beszélgetések,ami neked kell a lezáráshoz.
Ő meg éljen tovább, ahogy eddig - nélküled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!