Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudhat az apukám telefonr...

Hogy tudhat az apukám telefonról mindenféle szmájlikat írni?

Figyelt kérdés

A kérdésem komoly.. egyszerűen csak nem értem. 50 es éveiben jár. 2019 elején vettünk neki egy okostelefont, valami samsung típusú, alsó -középkategóriás telefonról van szó. Először sok mindent meg kellett tanítani neki mert előtte csak nyomógombos telefonjai voltak. Jól megtanult mindent, fèl évig nem volt ilyen de aztán amikor smseztünk akkor magától elkezdett szmájlikat használni! Èn ilyet biztos hogy nem mutattam neki! Csak néztem. És mostmár az van hogy kérésre bármilyen szmájlit ki tud választani és el tud küldeni. Akár tárgyakat, gyümölcsöket, épületeket, zászlókat meg persze a kis fejecskéket is…

Mi történhetett vajon? Magától rájött?

Azért ez nagyon furcsa hogy én nem mutattam neki és nem is kérdezett ilyet és csak úgy magától elkezdte.

2022. ápr. 20. 09:58
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
69 éves szüleim is küldenek szmájlikat messengeren, sőt apám még gifeket is szokott.
2022. ápr. 20. 11:03
 22/41 anonim ***** válasza:
98%

Ebből is látszik, hogy mennyire fogyatékos a mai fiatalság.

Képzeld, a 60+os apám most regisztrált be Facebookra, és egyből tudott smiley-t írni, pedig senki sem mutatta meg neki.

Sok mindenre képesek vagyunk, amire ti soha nem lesztek, kis nyomik.

2022. ápr. 20. 11:05
 23/41 anonim ***** válasza:
95%

Anyám egyedül maradt, unalmában elkezdett Autocad-ezni... :D

(OFF: tényleg ennyire gyökér a mai ifjúság?)

2022. ápr. 20. 11:07
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

73-at betöltöttem, szövegbe nem használok szmájlikat (smiley) mert nem az izlésem, de tessék:

❤️😘🤗🥂🐣👍🏻🌷😴🐰🌼🥶🤢😈🤡👹👻👏🏻💋🗣🎅🏽🦹‍♀️💅🎩⛑💼🐌🐞🐠🦜🐾🌏☃️🍉🚌✈️🚢🎡🏟🏠🏦🕍💰🧰🧲

A kutya nem tanított rá...

2022. ápr. 20. 11:10
 25/41 A kérdező kommentje:
😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
2022. ápr. 20. 11:12
 26/41 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, tényleg, hány éves vagy...????

Bámulatos ez a naivitás (nem akarok erősebb kifejezést használni), ahogy egy totál egyszerű dologra rácsodálkozol...

2022. ápr. 20. 11:14
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Mit kell rajta tanítani? Írás közben a legtöbb telefonon, a betűk mellett ott a kis mosolygós fej, rányom és ott a sok kis figura. A munkahelyemen az informatikus is most lesz 50, nemhogy ilyet, weboldalt csinálja, optimalizál, meg ezer olyan dolgot akit én 31 évesen nem tudok és csak pislogok 😉. Bármi gondom van a technikával őt hívom. A fogorvosom 50+, van valami mikroszkópos lézeres kütyüje amivel "fúr", hogy minél kevesebb épp részt szedjen le közben, pedig az nem smiley, hanem egy elég komoly kütyü. Azok akik most 50esek simán látták, átélték ahogy fejlődik a technológia, sok dolgot az a korosztály talált fel vagy alakított át jobbra, gyorsabbra.
2022. ápr. 20. 11:17
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát az anyum 78 éves, és aktívan netezik a tabletjén. Nekem is emailt ír, használ ilyen jeleket.
2022. ápr. 20. 11:31
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
2022. ápr. 20. 11:39
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

Apud szerencsere nem retardalt.

🍇🍈🍉🍊🍌

Nekem sem mutatta senki...

De ga neked mutatni kellett, akkor ekel nehez felfogasu lehetsz. Bocs.

2022. ápr. 20. 11:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!