Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudhat az apukám telefonr...

Hogy tudhat az apukám telefonról mindenféle szmájlikat írni?

Figyelt kérdés

A kérdésem komoly.. egyszerűen csak nem értem. 50 es éveiben jár. 2019 elején vettünk neki egy okostelefont, valami samsung típusú, alsó -középkategóriás telefonról van szó. Először sok mindent meg kellett tanítani neki mert előtte csak nyomógombos telefonjai voltak. Jól megtanult mindent, fèl évig nem volt ilyen de aztán amikor smseztünk akkor magától elkezdett szmájlikat használni! Èn ilyet biztos hogy nem mutattam neki! Csak néztem. És mostmár az van hogy kérésre bármilyen szmájlit ki tud választani és el tud küldeni. Akár tárgyakat, gyümölcsöket, épületeket, zászlókat meg persze a kis fejecskéket is…

Mi történhetett vajon? Magától rájött?

Azért ez nagyon furcsa hogy én nem mutattam neki és nem is kérdezett ilyet és csak úgy magától elkezdte.

2022. ápr. 20. 09:58
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne jött volna rá magától? Nem tudom mi nagy ügy ebben... Ennyire azért ne nézd hülyének az öregedet. Aki nem is öreg, csak úgy mellékesen.
2022. ápr. 20. 10:01
 2/41 anonim ***** válasza:
98%
Képzeld, én is rájöttem ezekre magamtól - apádhoz hasonló korú vagyok -,banki ügyeket is tudok telefonról intézni, és nem, nem vagyok se fogyatékos, se hibbant, hogy az ilyesmiket 50 éves fejjel ne tudnám megtanulni. Még az autóvezetés is megy. Kicsit degradáló, ahogyan az ötvenesekről beszélsz.
2022. ápr. 20. 10:06
 3/41 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért mert valaki 50 éves az nem azt jelenti, hogy hülye és szenilis. A mobiltelefonok nem nehezek. Nekem is, ha a kezembe nyomnának egy PS5-öst akkor fogalmam se lenne mit kell vele csinálni, pedig 20-on éves vagyok. Ha lenne egy haverom, aki megmutatja sokkal gyorsabban megtanulnám, de ez nem azt jelenti, hogy nem tudnék magamtól is rájönni. Ugyanez van apukáddal.
2022. ápr. 20. 10:06
 4/41 A kérdező kommentje:
Itt nem a többi dologról van szó és nem nézem hülyének. Csak a szmájlikra értem ezt.
2022. ápr. 20. 10:08
 5/41 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem, mert nekem is Samsung telefonom van. Azt mondod, az oké, hogy tud sms-t küldeni, tehát feltételezem, nem azzal van a baj.

Ha elkezdek írni egy sms-t akkor onnan konkrétan kettő, azaz kettő, kattintással már abban a menüben vagyok, ahol a smileyk vannak. Ha nem is direkt találta meg (már pedig lehet, hogy igen) mégha véletlen is volt, akkor is az esélye, hogy valamikor kétszer olyan helyre nyomott, hogy abba a menübe kerüljön kb 100%.

3-as vagyok.

2022. ápr. 20. 10:12
 6/41 A kérdező kommentje:
Értem 😯
2022. ápr. 20. 10:12
 7/41 A kérdező kommentje:
Meg azt sem értem hogy egész kis gyerekek is hogy tudnak szmájlit írni (11-14 évesek) meg facebookos hivatalos oldalak pl a Telex vagy Orbán Viktor
2022. ápr. 20. 10:17
 8/41 anonim ***** válasza:
95%
Mit nem értesz? Hogy hogyan boldogulnak kamaszok tök egyszerű dolgokkal? Vannak bajok veled kérdező.
2022. ápr. 20. 10:19
 9/41 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyszer csak körülnézett, hogy mi lehet ez a sok biszemb.sz itt a képernyőn, kicsit megpiszkálom. Jé, egy röhögős fej! Jé, ha rábökök ugyanoda megy mint a betűk! Jé, ezt elküldöm a lányomnak/fiamnak/lmbtq utódomnak!

Valahogy így. Vagy mondjuk a Jóska mutatta vagy a Gizi. Ezek jutnak így hirtelen eszembe. Ahogy azt is észrevette, hogy van olyan bolt ahol csak úgy kinyílik az ajtó, nem kell taszigálni. :)

2022. ápr. 20. 10:21
 10/41 A kérdező kommentje:
Teljesen normalis.
2022. ápr. 20. 10:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!