Hogy tudhat az apukám telefonról mindenféle szmájlikat írni?
A kérdésem komoly.. egyszerűen csak nem értem. 50 es éveiben jár. 2019 elején vettünk neki egy okostelefont, valami samsung típusú, alsó -középkategóriás telefonról van szó. Először sok mindent meg kellett tanítani neki mert előtte csak nyomógombos telefonjai voltak. Jól megtanult mindent, fèl évig nem volt ilyen de aztán amikor smseztünk akkor magától elkezdett szmájlikat használni! Èn ilyet biztos hogy nem mutattam neki! Csak néztem. És mostmár az van hogy kérésre bármilyen szmájlit ki tud választani és el tud küldeni. Akár tárgyakat, gyümölcsöket, épületeket, zászlókat meg persze a kis fejecskéket is…
Mi történhetett vajon? Magától rájött?
Azért ez nagyon furcsa hogy én nem mutattam neki és nem is kérdezett ilyet és csak úgy magától elkezdte.
Tényleg azt hiszed, hogy egy hatévesek szellemi képességeihez igazított GUI kifog egy ötvenes férfin? Ne haragudj, de ez rohadtul sértő, illetve épphogy a te szellemi képességeidről árulkodik.
De elmondom, hogy hogy jöhetett rá: megnyomott egy gombot, és előbukkantak a szmájlik, aztán megnyomta az egyiket, és az beleugrott a szövegbe, aztán pedig elküldte az üzenetet. Nahát, egy ötvenes bácsi képes volt megnyomni három gombot? Hihetetlen!
További tájékoztatásodra elmondanám, hogy mi vezetjük a vonatot, amin utazol, mi fejlesztjük a gyógyszereidet, a kütyüidet és a szoftvereidet, mi simítjuk az aszfaltot, stb stb stb. Olyan húsz-harminc éve mi tervezzük, építjük és működtetjük a kényelmes kis világodat a gumicukortól az atomerőművekig bezárólag. (54F)
Meg azt sem értem hogy egész kis gyerekek is hogy tudnak szmájlit írni (11-14 évesek) meg facebookos hivatalos oldalak pl a Telex vagy Orbán Viktor
Hát mert több eszük van, mint neked.
😱✌
Azt hittem ez lehetetlen de sikerült.
😂🎉
50-es ember öreg ehhez...???
A szomszéd néni 80+-osan tanult meg tabletet kezelni, kb. nulláról indulva....
Kérdező, ha neked a szmájlik írása akkora bonyolult dolog hogy nem érted hogy mások hogy érthetnek egy ilyen hatalmas és nehéz dolgot, akkor veled van a baj.
Mindenki másnak tök alap és egyszerű, csak te tartod valami hű de nagy dolognak a használatát.
Kíváncsi lennék amúgy arra is hogy hány évesen gondolod azt hogy egy ötvenes ember olyan öreg hogy ő nem érthet ilyeneket. Csak mert kb 10 évesen tart ott agyilag egy gyerek, hogy egy ötvenest öregnek lát, viszont 16 éves kor alatt nem is használhatnád a gyk-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!