Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nekem kéne kompromisszumot kötni?

Nekem kéne kompromisszumot kötni?

Figyelt kérdés
A szüleim 17 éves koromban elváltak, most vagyok 31 és anyám újra férjhez megy a nyáron. Arra hivatkozva, hogy ez már a második esküvője meg hogy semmi felhajtást vagy problémát nem akar 13 év alatti gyerek nem mehet. Na mármost nekem van egy 5 éves fiam és szerintem abszolút nonszensz, hogy nem mehet a saját unokája, plusz macera lenne a babysitterrel stb. Megkérdeztem, hogy nem tehetünk e kivételt vele, de erre meg az a válasz hogy akkor más is hozná a gyereket. Az esküvő nyáron lesz, de én kijelentettem hogy ha a gyerek nem mehet én sem megyek. Most meg anyám, sőt a nővérem is engem támad.

2022. ápr. 17. 23:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
31%
De, szerintem is kellene kompromisszum. A részedről.
2022. ápr. 19. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!