Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem kedveli a párom,...

Anyám nem kedveli a párom, ezen ilyenkor mi javít?

Figyelt kérdés

Tulajdonképp konkrét problémája nincs vele, de mégis azt mondta hogy "jobbat érdemlek". Tudom hogy nem ő dönt helyettem, meg ez nem befolyásol semmit, de folyamatosan érezteti velem ha vele vagyok, és ez frusztráló.

Idővel majd elfogadja, vagy befejezi az ezen való pörgést?

2022. márc. 30. 20:07
1 2
 1/13 anonim válasza:
80%
Miben nyilvánul meg, hogy azt mondja " jobbat érdemlek"?
2022. márc. 30. 20:11
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem érzi hozzám valónak, érzése szerint, ennyi. Nem mondta hogy a foglalkozása, személyisége, anyagi helyzete, vagy bármi ilyen miatt, csak nem.
2022. márc. 30. 20:13
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Mondd neki, hogy meghallgattad, de tisztelje s döntésedet és most már hagyja abba.
2022. márc. 30. 20:17
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Az enyém sem volt oda a férjemért az első pár évben, aztán rájött, hogy mennyire jó ember, most már imádja. 😊
2022. márc. 30. 20:33
 5/13 anonim ***** válasza:
31%
Ismerek egy ilyen sztorit, közeli családtag. Anyuka hasonló véleménnyel volt a lány párjáról, diplomstikusan ő is csak ennyit mondott, hogy jobbat érdemel. Pár évvel később jött is a lánya : Anyuka, igazad volt, csak ennyit mondott! Szóval, ilyen is van, hogy a megérzés igaz lesz.
2022. márc. 30. 20:36
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
Sok anya olyan férfit szeretne a lányának, amilyet saját magának is szeretett volna annak idején.
2022. márc. 30. 20:40
 7/13 anonim ***** válasza:
43%
Idő...
2022. márc. 30. 20:46
 8/13 anonim ***** válasza:
86%

Hát szerintem attól függ milyen az anyukád.Az enyém azt mondja arra aki tetszik nekem,hogy nem tetszik a képe.De az enyém hajlamos beleszólni a dolgokba,még ha nem is gondolja azt,hogy ő ilyet tenne.

Se többször az irigység is közbeszól az anyákból,nemcsak a túlzott aggódás.

2022. márc. 30. 21:12
 9/13 anonim ***** válasza:
90%
#8 Miert az anya szexualis eletet hozod fel?Nem mindig az a hiany okozza a problemakat..
2022. márc. 30. 21:13
 10/13 anonim ***** válasza:
75%

Ha az anyuka nem kedveli a vejét, akkor az lehozhatja a csillagokat, akkor sem fogja.

Én voltam 18, ő 20 mikor összejöttünk.

Még suliba jártam (volna) ha az anyám nem annyira tilt tőle, hogy rám zárja a szoba ajtómat, hogy még csak véletlenül se találkozzak vele...

Ez egy hosszú történet, a lényeg az, hogy a szerelmünk erősebb volt, utat tört magának

Ennek már 12 éve és 3 boldog gyerkőc szülei vagyunk.

Az anyukám imádja az unokáit, de sajnos a férjemet gyűlöli. (MERT CSAK)

sosemfogváltozni

2022. márc. 31. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!