Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apu miért akar beleszólni a...

Apu miért akar beleszólni a “szerelmi életembe”?

Figyelt kérdés
17 vagyok, és nincs barátom, nem randizgatok, kavarok, ilyesmi. Egyszerűen annyira nem érdekel a dolog. Tanulok, olvasok, festek, elvagyok a barátaimmal, járok bulizni, minden ilyesmi, de nincs barátom.🤷🏼‍♀️ Szerinte ez nem normális és randiznom kellene, mert ha most nem randizom akkor később is egyedül fogok maradni. Mert hogy ilyenkor kell ismerkedni, ilyenkor a legvonzóbbak a nők elvileg. Mindig azzal jön hogy ők is 17-18 évesen ismerkedtek meg anyuval (na igen, és rá 10 évre elváltak, két gyerek után). A lényeg hogy most össze akar hozni az egyik kollégája 18 éves fiával, mert “szorgos, jó srác, és biztosan szeretne”. De mi van ha én nem akarom hogy “szeressen”?😅 Mit csináljak?

2022. márc. 28. 13:27
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
20%

#29 válaszoló. Rossz a példád de értem, hogy mire gondolhatsz de nem látom a pasi ideál és az utált étel közötti összefüggést.

lehet jobban járunk ha nem árulsz el több személyes titkodat és akkor nem keveredünk újabb és újabb ilyen logikátlan zsákutcákba.

2022. ápr. 2. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!