Apu miért akar beleszólni a “szerelmi életembe”?
Figyelt kérdés
17 vagyok, és nincs barátom, nem randizgatok, kavarok, ilyesmi. Egyszerűen annyira nem érdekel a dolog. Tanulok, olvasok, festek, elvagyok a barátaimmal, járok bulizni, minden ilyesmi, de nincs barátom.🤷🏼♀️ Szerinte ez nem normális és randiznom kellene, mert ha most nem randizom akkor később is egyedül fogok maradni. Mert hogy ilyenkor kell ismerkedni, ilyenkor a legvonzóbbak a nők elvileg. Mindig azzal jön hogy ők is 17-18 évesen ismerkedtek meg anyuval (na igen, és rá 10 évre elváltak, két gyerek után). A lényeg hogy most össze akar hozni az egyik kollégája 18 éves fiával, mert “szorgos, jó srác, és biztosan szeretne”. De mi van ha én nem akarom hogy “szeressen”?😅 Mit csináljak?2022. márc. 28. 13:27
31/31 anonim válasza:
#29 válaszoló. Rossz a példád de értem, hogy mire gondolhatsz de nem látom a pasi ideál és az utált étel közötti összefüggést.
lehet jobban járunk ha nem árulsz el több személyes titkodat és akkor nem keveredünk újabb és újabb ilyen logikátlan zsákutcákba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!