Apu miért akar beleszólni a “szerelmi életembe”?
Kérdező, hány éves az apád, 70?
Ahogy számolom, (ha már 27 évesen elvált, és te megvoltál), akkor max. a negyvenes évei elején lehet. Eszem áll meg:((((((((
Menj el a megbeszélt találkozóra és rögtön az elején mondd meg a fiúnak, hogy csak azért mentél el, hogy apád békén hagyjon.
Lehet, hogy a fiú is ilyen "kényszer" miatt van ott.
Aztán vagy megy mindenki tovább a dolgára, vagy szimpatikusak lesztek egymásnak és beszélhettek. Az is lehet, hogy a fiúnak is elege van az ilyen helyzetekből és megegyeztek, hogy csak úgy tesztek, mintha járnátok, mert akkor mindkettőtöket békénhagyják a szülők.
Mondd meg az apukádnak, hogy nem akarsz találkozni a sráccal
Vagy... Elmész a találkozóra és elmondod a srácnak, hogy csak kényszerből vagy ott és sajnálod, hogy fecsérled az idejét
"ha most nem randizom akkor később is egyedül fogok maradni. Mert hogy ilyenkor kell ismerkedni, ilyenkor a legvonzóbbak a nők elvileg."
Ne haragudj, de apád nem normális, ha ezt komolyan gondolja.
Mindig az ellenkező nemű szülő félti a legjobban az ellenkező nemű gyermekét.
Egy anya a legjobban félti a fiát.
De viszont az apák a legjobban a lányukat féltik.
És mivel te az ő lánya vagy, így neked akarja a legjobbakat, hogy neked a legjobb legyen, egy jó, intelligens pasi legyen melletted, akiben a lehető legkevesebbet kelljen csalódnod.
Az apák a lehető legjobbat akarják hozni lányaiknak, ahogy az anyák is a fiaiknak.
Egy párkapcsolathoz édeskevés az, hogy “szorgos, jó srác, és biztosan szeretne”.
Sőt, még egy sima barátsághoz is.
Nekem amúgy 20 évesen lett először pasim. (egyetemen)
Anyámék ugyan ez, amikor meg megmondtam, hogy bocsi de nem, mert kinézetre nem jött be a srác. Utána én voltam a válogatós, meg “de ez megadna neked mindent van pénze”.
De aztán már csak lehet az erőltetés miatt se jött be…ki tudja.
Az a lényeg, hogy te döntsd el, ha megsértődik ez van. Minden csoda 3 napig tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!