Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apu miért akar beleszólni a...

Apu miért akar beleszólni a “szerelmi életembe”?

Figyelt kérdés
17 vagyok, és nincs barátom, nem randizgatok, kavarok, ilyesmi. Egyszerűen annyira nem érdekel a dolog. Tanulok, olvasok, festek, elvagyok a barátaimmal, járok bulizni, minden ilyesmi, de nincs barátom.🤷🏼‍♀️ Szerinte ez nem normális és randiznom kellene, mert ha most nem randizom akkor később is egyedül fogok maradni. Mert hogy ilyenkor kell ismerkedni, ilyenkor a legvonzóbbak a nők elvileg. Mindig azzal jön hogy ők is 17-18 évesen ismerkedtek meg anyuval (na igen, és rá 10 évre elváltak, két gyerek után). A lényeg hogy most össze akar hozni az egyik kollégája 18 éves fiával, mert “szorgos, jó srác, és biztosan szeretne”. De mi van ha én nem akarom hogy “szeressen”?😅 Mit csináljak?

2022. márc. 28. 13:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
20%
És akkor nem lesz folytatása a dolognak?
2022. ápr. 2. 14:32
 22/31 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, a srác tényleg kedves, de nagyon nem is az esetem, sok dologban nem értünk egyet, és tényleg nem akarok még pasit…
2022. ápr. 2. 14:40
 23/31 A kérdező kommentje:
Azért mert nem volt még barátom, nem tudhatom hogy milyen srácok jönnek be?
2022. ápr. 2. 14:58
 24/31 anonim ***** válasza:
26%

Az egy megalapozatlan tudás,(amit a média, társadalom ültet a fejedbe) NINCS ALAPJA ez a tragikomédia az egészben. Akkor beszélhetsz hitelesen a saját ESETEDBEN az estedről ha ismered a különbözeteket a férfiak között amíg nem addig csak egy

társadalmi kondíció/ manipuláció nyomása alatt állsz, s a szerint nyilatkoztatsz ki a kis szép piros száddal...

Légy tudatos cica mert fel fog falni a fogyasztói társadalom, s annak tudatalatti manipulációja. ne dőlj be semminek/ senkinek csak annak akit ismersz...

Szeretet szól belőlem.

+ imádom a fiatalabb lányokat annál már csak egy a jobb az érett nő, csak ügye azokat nem könnyű palira venni már mint azokat akik nem csak szépek hanem erotikusan is van kisugárzásuk.

mert ügye a kettő nem ugyan az egy szép lány nem feltétlen kívánatos, míg egy erotikus nőnek egyáltalán nem kell szépnek lennie ahhoz, hogy minden férfi velük akarjon ...

Nagyon fiatal vagy Cica... vigyázz mert apukádon kívül talán senki nem tudja, hogy mennyire nagyon is.

Tudod férfiból csak egy fajta van: a "szemét" aki a saját érdekeit nézi s azt helyezi mindenek elé, még a nő elé is. Lehet az apád egy kemény tökű férfi aki ezzel tisztába s próbál megóvni egy ilyen férfitól... Sokkal jobb jár minden nő ha rendes pasit fog ki mint ha egy igazi férfit.

2022. ápr. 2. 15:27
 25/31 anonymousreview60 ***** válasza:
92%
#25: Miért ne tudhatná egy szűz lány, hogy ki jön be neki? A bejövés nem csak szex. Ezért szavaztalak le.
2022. ápr. 2. 17:37
 26/31 anonim ***** válasza:
15%

Nem írtam olyat, hogy a szex kell ahhoz, hogy eltudd dönteni, hogy ki az eseted.

Sokkal inkább attól függ, hogy ki lesz az eseted ha van a különféle ember típusról VALÓS TAPASZTALATOD azaz viszonyulásod illetve ismered az ö viszonyulásukat önmagadhoz.

Nem zavar, hogy leszavaztál, hisz nem értetted meg a mondandómat.(ez zavarjon inkább téged, de csak azért hogy meghaladd önmagad)

A mínuszodat annak tudom be, hogy csak annyi jutott el a felfogóképességedig amire reagáltál és az a te értelmi szinteden teljesen rendben van, az a te igazságod, egyet is értek veled, hogy semmi köze a bejövésnek a szexhez. Ha te így értetted akkor jogos a mínuszod, de én ilyet nem állítottam, hogy ez csak te fogtad így fel.

Csak szextől nem fog kialakulni az ideálképed maximum szexterén, s ez inkább a férfiaknak jó s nem a nőknek.

2022. ápr. 2. 18:10
 27/31 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon vidéki tufa felfogás. Már bocsi. 25l
2022. ápr. 2. 18:21
 28/31 anonymousreview60 ***** válasza:
89%
#25,27: Mennyi kaját kell ismernem, hogy tudjam, a lekvároscsirke vagy a korianderes keksz nem jön be? Kipróbálta a csaj a lekvároscsirkét? Igen. Bejött? Nem. Fordítva - ha leragad ennél a srácnál - kb. egyetértenék.
2022. ápr. 2. 18:27
 29/31 anonim ***** válasza:
19%

Nekem kell a tufa felfogásommal együtt élnem, kösz megvagyok.

Nem erőltetem én a kérdezőre a látásmódomat, hogy az az abszolút és az oszthatatlan csak felhívtam a figyelmét, hogy full szüzén kicsit elhamarkodott úgy "esetekről" megnyilvánulni hogy egy emberrel sem volt párkapcsolata, nem szexuális együttléte hanem párkapcsolata.

Az, hogy neked a párkapcsolat a szexből áll és másból sem, az is a tufa gondolom az én fejemből ugrott ki s nem a te korábbi hozászolásodból.

Tudod csak azzal lehet eszmét cserélni akinek van.

Mindegy hagyjuk is mert bolond lyukból bolond szél fúj...

2022. ápr. 2. 18:51
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
28 vagyok. Nem is neked szántam 30. A kérdező lány apukája.
2022. ápr. 2. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!