Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem vagyok elég anyának?

Miért nem vagyok elég anyának?

Figyelt kérdés
Mindig ha megyünk valahova ketten , állandóan a nővérem jár az eszébe ,nem annak örül ,hogy lehetünk végre ketten hanem ,hogy mi csinál a tesóm. Bezzeg amikor a tesómmal van anya akkor én meg eszébe se jutok ,akkor érdekes kerek neki a világ nélkülem is. És észrevettem azt is ,hogy csak addig vagyok jó neki amíg lehet csicskának nézni.Ja és állítólag engem szeret jobban vagy akkor mégse?
2022. márc. 22. 18:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod hogy az jár az eszébe, illetve fordítva, hogy nem gondol akkor rád?
2022. márc. 22. 18:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Mert őtt hívja telefonon meg ír neki. Fordított esetbe nincs így
2022. márc. 22. 18:35
 3/8 A kérdező kommentje:
+őt
2022. márc. 22. 18:35
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Hány évesek vagytok?
2022. márc. 22. 19:01
 5/8 anonim ***** válasza:
6%
Külön élsz tőle. Ha igen ne beszélj vele két hétig majd hiányozni fogsz neki.
2022. márc. 22. 19:02
 6/8 A kérdező kommentje:
16 vagyok a tesóm mindjárt 18
2022. márc. 22. 19:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy téged kevésbé félt, mert tudja, hogy talpraesettebb vagy, határozottabb, stabilabb az értékrended, nagyobb eséllyel hozol jó döntéseket, mint ő, aki bizonytalan, kevésbé okos, minden hülyeségre rávehető, link, stb.
2022. márc. 22. 19:52
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondd, hogy neked ez szarul esik
2022. márc. 22. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!