Létezik ilyen, hogy számító gyerek?
Figyelt kérdés
A gyerekem csak akkor jön ha szüksége van valamire, de pl nem köszönt fel soha. Nagyon rosszul esik, hiszen mindig számíthat rám és sosem feledkezek meg róla. 25 éves.2022. márc. 20. 22:45
11/15 anonim válasza:
Beszéltél már vele erről? Szerinted elrontottál valamit?
12/15 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hogyan lehetne ezen segíteni.
Szerintem is egyszer amikor pl. pénz vagy más hasonló segítséget kér tőled, akkor meg kellene tőle kérdezni, hogy mit gondol ő arról, hogy nem ad neked karácsonyi ajándékot, vagy soha nem hív fel a születésnapodon vagy névnapodon.
13/15 anonim válasza:
25 éves, tehát nem gyerek, hanem felnőtt, és igen, léteznek számító emberek. Van, aki már gyereknek is számító. Leginkább azokra jellemző, akiknek a szülei elváltak, és mindenféle játszmákba kényszerítik őket, pl. hogy utálni kell a másik szülő új párját, vagy az egyik szülő szándékosan megenged dolgokat, amiket a másik nem, vagy éppen megvesz neki stb. és mindeközben ott egy lelki sérülés, amit az okoz, hogy széthullott a biztosnak hitt család. A másik ilyen típus, akit agyonkényeztetnek, és semmilyen elvárás nincs. Pl. a gyereknek soha, semmit nem kell adnia ajándékozáskor, csak kap. Itt most olyanra gondolok, hogy kis rajz, vagy bármi, ami nem kerül pénzbe, de mégis ő adja.
14/15 anonim válasza:
Az én fiam még velünk lakik, de ő sem szokott adni semmit (anyák napjára sem).
Elég rosszul esik, és többször beszéltem is vele erről. Mondtam, ha nem akarja rám költeni a zsebpénzét, egy rajznak is nagyon örülnék, vagy egy virágnak a kertből. Ezek jelzik, hogy a másik fontos nekünk.
Háromszor tartjuk a névnapját egy évben, mert azért azt számon tartja.
Azt hiszem, vannak ilyen pióca-gyerekek, le kell őket választani :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!