Létezik olyan, hogy egy gyerek bántalmazza a szüleit? Mennyire gyakori az ilyen? A közeletekben volt ilyen?
Közelemben nem,de mikor a gyerekosztályon feküdtem, egy ilyen 100 kilós 14-15 éves srácot azért hoztak be mert nekitámadt az anyjának otthon. Állítólag az anyának az ablakon kellett menekülnie előle,mert annyira bekattant a fia.
Meg lásd a zagyvarékasi esetet, ott halállal végződött egy ilyen eset.
"Meg lásd a zagyvarékasi esetet"
Nem hallottam még róla
2: Pedig 2016-ban elég nagy visszhangja volt. Tele volt velük a média.
Röviden: 14 éves kislány minden áron szexelni akart házukban egy szellemileg visszamaradott tipikus páva gyerekkel,szerelmével. A srác 16 éves volt de még hatodik osztályos. A lány édesanyja ellenezte hogy a srác a lakásban tartózkodjon,és a lányához bármi köze legyen. TELJESEN JOGOSAN! Erre a csaj felkapott egy konyhakést és 99 késszúrással megölte a saját anyját. Amúgy a lány orvos családból származott,elég jó tanulmányi,sportolói eredménnyel. Az apukája meghalt,valószínűleg emiatt változott meg személyisége.
Mondjuk én azt mondom hogy 14 évesen még ne a szexen járjon az esze,amit tett arra nincs mentség, a büntetése így is kevés neki.
Volt egy szomszéd kislány aki rendszeresen verte az anyját és a nagymamáját. Kb akkor költöztek ide amikor öt éves volt, és akkor költöztek el amikor 13-14 volt. Állandóan hallatszott az üvöltés, a sírás, az anyja nyíltan beszélt is róla hogy a kislány nagyon agresszív és minden nap összeveri, rugdossa őket, plusz láttam is jó sokszor, az utcán is csinálta.
Egyáltalán nem nevelték, azt csinált amit akart.
Utolsó! Nem feltétlenül. A keresztanyám pl imádta a fiát, ő volt a mindene. Igaz, nem volt elkényeztetve, de amiben tudta támogatta. Voltak szabályok, amiket be kellett tartani és soha az életben nem emelt rá kezet.
Ennek ellenére a csávó egy idegbeteg barom lett, aki folyamatosan terrorizálta az anyját. 2 éve rakta ki a házból, nem tudom most mi van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!