Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek...

Hogy mondjam el a szüleimnek hogy cigizek?

Figyelt kérdés
sajnos rászoktam a cigire kb. 2 hónapja de a szüleim még nem tudják. Tényleg tanácsokat,ötleteket szeretnék hogy hogy mondjam el nekik nem olyanokat hogy szokj le róla stb.
2022. márc. 20. 16:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Anya, apa cigizek. Ennyi.

2 hónap után rászokni, amúgy ez mekkora kamu már. 2 hónap alatt rohadtul nem tud semmi komoly fizikai vagy pszichés függőség kialakulni cigitől.

2022. márc. 20. 18:32
 12/18 anonim ***** válasza:

11# kivéve, ha a holdról is látszik milyen kis kamus nyomi vagy, aki erőlteti, hogy rászokjon. Nem a viselkedésével, megfontolt , érett gondolkodásával tud kitűnni a kortársai közül, hanem a szál cigarettával a kezében.

Kérdező, hány kirakatüvegben vagy tükörben nézted már meg magadat, hogy ügyesen cigizel-e?

2022. márc. 20. 19:59
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
No és ki fizeti a cigidet?
2022. márc. 20. 21:05
 14/18 anonim válasza:
100%

Erre én is kíváncsi vagyok

2022. márc. 20. 21:33
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Szokj le, aztán jelentsd be, hogy már le is szoktál.

Amúgy meg tudják már, ha ők nem dohányoznak, messziről érzik rajtad meg a ruháidon a gusztustalan bűzt.

2022. márc. 20. 22:45
 16/18 anonim válasza:
100%

Nekem a húgom leszokóban van. Nem mondta el, de éreztük rajta, aztán egyszer elkezdtem vele beszélgetni erről és megnyílt. Sajnos neki már akkorra több hónapja tartott, de azóta segítünk neki a leszokásban.

Nem haragudtak a szüleim se, mert elmondta, hogy bánja, ki meg azért próbálta mert menőnek tűnt stb.

Minden függőséget nagyon nehéz letenni, de ha elhatározod maga, menni fog. Én javaslom hogy mondd el, és kérj segítséget.

2022. márc. 21. 01:00
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Figyeljetek Anyu, Apu! Beszélnünk kell.

Két honapja kipróbáltam a cigizést.

(De hülye vagy, jön majd a válasz)

Na, jó, jó, de rászoktam és azóta is elszívok pár cigit naponta.

(De hülye vagy, szokjál le) jön majd a válasz.

Én, mint dohányos azt kell, hogy mondjam, hogy szokjál le. én 20 év alatt elfüstöltem egy panellakás árát.

2022. márc. 22. 16:00
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Az unokatestvérem amikor 12 éves volt, elmondta az apjának hogy cigizik. Az apja meg bezárta a pincébe egy karton cigivel, hogy addig nem engedi ki amíg el nem szívja mind. Másnapra szívta el mind. Utána egy darabig nem cigizett. De aztán vagy 2-3 év után úgy rászokott hogy napi 2 dobozzal. Már vagy 15 éve tartja napi 2 dobozzal.

Nem tudom neked mi lenne a jobb. Ez minden családnál máshogy megy.

2022. máj. 24. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!