Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kérdezzem meg a szüleim...

Hogyan kérdezzem meg a szüleimet, hogy elkezdhetem-e az edzést?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék tömegnövelni de félek hogy szkeptikusak lennének. 16/F
2022. márc. 19. 18:39
 1/8 anonim válasza:
35%

Szerintem megengednék (ha kell engedélyezniük). Jobb mintha drogoznál :D

Tudom, hogy nem ilyen válaszra számítottál, ne haragudj.

2022. márc. 19. 18:50
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

Miért kellene tömegnövelned? Edzeni tökéletesen lehet kiegyensúlyozott táplálkozással.

Odamész, és azt mondod, hogy szeretnék edzeni, nem bonyolult, kimész a szobádból, 1 perc az egész.

2022. márc. 19. 19:05
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Ha eddig nem edzettél akkor ne tömegnövelni kezdj el, hanem edzeni.

Nagy kifogásuk nem lehet az ellen, hogy sportolj. Milyen edzésben gondolkoztál??

Ha a porok miatt aggódsz jelzem, hogy azok csak táplálék kiegészítők, ha nem tudod megoldani a helyes táplálkozást azokra akkor van jobban szükség. De ha rendesen eszel nem feltétlenül kell az. Vagy majd rá érsz szedni idővel. Eleinte úgy is fogsz mindentől fejlődni.

2022. márc. 19. 19:09
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
Ha engem kérdezel, akkor azt mondom, hogy jelenlegi életkorodban semmiféle ilyet ne csinálj. A fokozott izommunka során keletkező anyagcsere termékek bezavarnak a hormonális működésbe. Mivel nem fejeződött be a csontrendszer és az izületek fejlődése sem, ezért azoknak sem tenne jót.
2022. márc. 19. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
Edzeni lehet szerek nélkül is.
2022. márc. 19. 19:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Ki beszélt szerekről? :D
2022. márc. 19. 21:04
 7/8 kovpet ***** válasza:
51%
Elkezdheted, de ésszel. Ez egy tudományág, amit az emberek évezredek óta végeznek, ne vágj bele ész nélkül. Ha van rá mód, akkor személyi edzővel kezdd el. Ha nincs, akkor olvass utána (pl Sárga kapszula, de van ezernyi vonatkozó irodalom).
2022. márc. 20. 10:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezni se kell, elkezded otthon. Sajat testsulyos edzesekkel is tok jo eredmenyt lehet elerni kezdesnek, aztan majd johet a terem meg a tobbi.
2022. márc. 20. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!