Anyukám miért gyűjt mindent?
Szinte semmit nem dob ki a kukába.
például tejfölösdobozok, vajasdobozok, vagy bármilyen műanyag dobozt soha nem dobja ki.
műanyag flakonokat sem, használt kenyeres zacskókat sem, kiürült kávés zacskókat sem.
vásárlásról blokkokat sem
zsák számra van mindenből, azt mondja majd jó lesz valamire.
Vásároltam neki több szintes tároló polcot, hogy ne a földre pakoljon, de már az is fullra tele, és ott már nem fér, terjeszkedik a földön ismét.
Hidd el, ez a jobbik eset. :D
Nekem apukám minden építési hulladékot begyűjt, lecserélt régi ablakokat, bútorokat, szétrohadt kerítésléceket, ódivatú csempéket, téglákat, cserepeket, hordókat, bútorokat........
3 garázsunk van tele már + padlások, tárolók...
kérdeztem, de nem tudja, mond egy két dolgot néha, hogyha megyünk strandra bele tudjuk rakni a gyümölcsöt.
vagy a zacskókra pedig azt hogy bele tudja rakni az uborka, vagy almahéjat hogy ne a kukába büdösödjön.
Oké ebben lehet igaza van, de kb annyi van hogy 100 évre elegendő lenne
Kényszerbeteg, pszichológus kellene neki.
Barátok tudnak menni hozzátok, van saját szobád?
A haborukat megelt generaciok, gyakorta nelkulozok voltak ilyen gyujtogetok, mert sosem lehet tudni.
De van ilyen betegseg is, gyujtogetnek felesleges dolgokat, akar a hazban is, az eletminoseg romlasat okozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!