Mit tegyek ha csak az egyik szülőmet lehet meggyőzni valamiről?( kapjak valamit)
Én ha ilyet kapna valakitől a gyerekem darabokra törném azt a szart, és eszméletlen dühös lennék, hogy valaki a tudtom és beleegyezésem nélkül vett neki.
Tudsz róla, hogy káros az egészségre az e-cigizés? Függetlenül a nikotintól.
"Tudom persze hogy tudom. A nikotin mentes e cigi nem káros, pont azért is akarok olyant."
Honnan jön az az elképzelés a fejedbe, hogy egy vegyianyag keverékből előállított gőz tüdődbe szívása biztos hogy nem káros?? Amúgy nekem volt e-cigim kettő is, ha sokat szívtam, egy idő után feszítő érzés volt a mellkasomban. Biztos azért, mert annyira nem káros...
Sok olyan embert ismerek, akik szintén tiniként rászoktak a cigire, most meg már 40 feletti emberek és nagyon bánják már! Ráadásul, mosteg nem tudnak leszokni róla, hiába próbálnak...
Inkább kezdj el sportolni, boxolni, táncolni, konditerembe járni, akármit, csak ne cigizz!
Anyám, apám, nagymamám a dohányzás okozta betegségekben hunytak el.
Anyám 48 évesen trombózis miatt, nagymamám érszűkület miatt kapott vérmérgezést, apám tüdőrákban 59 évesen.
Most itt vagyok szülők, nagyszülők nélkül 30 évesen...
Te tudod, mit csinálsz, de most még lehet eszed! Dönthetsz az életedről!
Hozza a nyuszi az e-cigit..anyám. 😅
Hagyd a fenébe a cigizést! Egészségtelen és mocskosul drága is. Több, mint 7 évig cigiztem és már lassan 3 éve leraktam. Egyáltalán nem hiányzik..sőt.
Egyébként a szüleim sosem vettek nekem cigit, pedig ők is dohányoztak. Szóval ha annyira kell az neked, akkor menjél el szépen dolgozni suli mellett és vedd meg magadnak! Elég gáz, hogy Anyukád még meg is venné neked. Itt Apukádnak van egyedül esze..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!