Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha csak az egyik...

Mit tegyek ha csak az egyik szülőmet lehet meggyőzni valamiről?( kapjak valamit)

Figyelt kérdés
Anyukám engedne valamit ,de apámnak meg se mertük mondani hogy mit kértem húsvétra pedig amugy nem egy olyan nagy/rossz dolgot, aminek ő gondolja ezt a cuccot.

2022. márc. 18. 06:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
93%

Én ha ilyet kapna valakitől a gyerekem darabokra törném azt a szart, és eszméletlen dühös lennék, hogy valaki a tudtom és beleegyezésem nélkül vett neki.

Tudsz róla, hogy káros az egészségre az e-cigizés? Függetlenül a nikotintól.

2022. márc. 18. 07:05
 12/23 A kérdező kommentje:
Tudom persze hogy tudom. A nikotin mentes e cigi nem káros, pont azért is akarok olyant.
2022. márc. 18. 07:09
 13/23 Morzsi007 ***** válasza:
91%
A cigizés már rég nem menő. Nem szoktál rá, nincs neked erre szükséged, néha-néha elszívsz egy szálat feleslegesen. 17 éves vagy, Inkább felejtsd el. Ezelőtt 25 évvel mindenki szívta, ma már inkább gáz, nem is értem miért kell erőlködni a mai fiataloknak ilyenekkel. Apádnak igaza lenne, ha nem örülne neki. Azért anyukád se semmi. 🙂
2022. márc. 18. 07:12
 14/23 anonim ***** válasza:
94%
A nikotinmentes e-cigi is káros. A porlasztva belélegzett propilénglikol (ez van a liquidekben) állandó hörgőgyulladást és végül tüdőtágulatot okoz. Csak úgy megsúgom, a tüdőtágulat visszafordíthatatlan elváltozás, végleges tüdőkapacitás-csökkenést jelent.
2022. márc. 18. 07:22
 15/23 anonim ***** válasza:
23%
Minek kell ehhez apad? Anyad megveszi a sajat penzebol es viszlat.
2022. márc. 18. 07:49
 16/23 anonim ***** válasza:
94%

"Tudom persze hogy tudom. A nikotin mentes e cigi nem káros, pont azért is akarok olyant."

Honnan jön az az elképzelés a fejedbe, hogy egy vegyianyag keverékből előállított gőz tüdődbe szívása biztos hogy nem káros?? Amúgy nekem volt e-cigim kettő is, ha sokat szívtam, egy idő után feszítő érzés volt a mellkasomban. Biztos azért, mert annyira nem káros...

2022. márc. 18. 08:04
 17/23 anonim ***** válasza:
93%

Sok olyan embert ismerek, akik szintén tiniként rászoktak a cigire, most meg már 40 feletti emberek és nagyon bánják már! Ráadásul, mosteg nem tudnak leszokni róla, hiába próbálnak...

Inkább kezdj el sportolni, boxolni, táncolni, konditerembe járni, akármit, csak ne cigizz!

Anyám, apám, nagymamám a dohányzás okozta betegségekben hunytak el.

Anyám 48 évesen trombózis miatt, nagymamám érszűkület miatt kapott vérmérgezést, apám tüdőrákban 59 évesen.

Most itt vagyok szülők, nagyszülők nélkül 30 évesen...

Te tudod, mit csinálsz, de most még lehet eszed! Dönthetsz az életedről!

2022. márc. 18. 08:06
 18/23 anonim ***** válasza:
88%
Ebben az a legdurvább, hogy az anyukád megengedné :(
2022. márc. 18. 08:18
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Hozza a nyuszi az e-cigit..anyám. 😅

Hagyd a fenébe a cigizést! Egészségtelen és mocskosul drága is. Több, mint 7 évig cigiztem és már lassan 3 éve leraktam. Egyáltalán nem hiányzik..sőt.

Egyébként a szüleim sosem vettek nekem cigit, pedig ők is dohányoztak. Szóval ha annyira kell az neked, akkor menjél el szépen dolgozni suli mellett és vedd meg magadnak! Elég gáz, hogy Anyukád még meg is venné neked. Itt Apukádnak van egyedül esze..

2022. márc. 18. 10:01
 20/23 anonim ***** válasza:
87%
Már húsvétra is ajándék kell, ráadásul egy ilyen fos? 🤣🤣🤣🤣
2022. márc. 18. 10:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!