Hány pontot adnál a családi életed minőségére? 👨👩👧👦
Anyám: 2
Apám: 2
Bátyám: 2
Nővérem: 2
Sajnos...
#1: Épp ellenkezőleg. Amennyi kérdés megszületik naponta olyan témákban, hogy a férj miért teszi ezt, vagy miért nem azt, hogy valójában pont fordított a helyzet. Rengeteg nő él borzasztó családban/kapcsolatban, más nem magyarázza azt, ami itt megy a kategóriában.
Nekem amúgy egész jó. Szüleimmel jól megvagyok, bár ritkán találkozunk. A párommal most kb. 4, de gyakran szokott 5 is lenni. Az ő szüleivel tökéletes a kapcsolatom, gyakrabban találkoznak velem, mint a saját gyerekükkel. Egy testvérem van, vele leginkább semmilyen a kapcsolatom, nem láttam 15 éve, mert külföldön él, utolsó információim szerint.
Szüleimmel 2. Az idő 60%-ában nem veszekszünk, viszonylag eltudunk beszélgetni, de 40%-ben ami csak a csövön kifér, olyan veszekedések vannak.
Férjemmel, gyerekeimmel 4. A mindennapi élet vitái tehát megvannak, de semmi komoly. :D
Aki irta h a parjaval 8 a kapcsolata! Akkor hogy lehet az? Hogy vele van! De megse annnyira minden jo.??
Parjaval 8as a kapcsolata? Ezt irta. De akkor miert a parja?
Nyenyenye...jolvan!
Minden masodik nap is jo fozni! Vagy neha kihagyni es enni sved asztal szeru etelt :D
Fozesnel erdemes figyelni a zoldsegek es hus aranyara. Legjobb az 50-50. De nalam is 30% 70% es nyilvanhogy a husi a 70% :D
Pedig! Kell a rost a vitamin is.
Le lettem szazalekolva azert mert mas a velemenyem.
Gratulalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!