Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány pontot adnál a családi...

Hány pontot adnál a családi életed minőségére? 👨‍👩‍👧‍👦

Figyelt kérdés

2022. márc. 17. 17:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%

Anyám: 2

Apám: 2

Bátyám: 2

Nővérem: 2

Sajnos...

2022. márc. 17. 18:53
 12/24 anonim ***** válasza:
84%

#1: Épp ellenkezőleg. Amennyi kérdés megszületik naponta olyan témákban, hogy a férj miért teszi ezt, vagy miért nem azt, hogy valójában pont fordított a helyzet. Rengeteg nő él borzasztó családban/kapcsolatban, más nem magyarázza azt, ami itt megy a kategóriában.

Nekem amúgy egész jó. Szüleimmel jól megvagyok, bár ritkán találkozunk. A párommal most kb. 4, de gyakran szokott 5 is lenni. Az ő szüleivel tökéletes a kapcsolatom, gyakrabban találkoznak velem, mint a saját gyerekükkel. Egy testvérem van, vele leginkább semmilyen a kapcsolatom, nem láttam 15 éve, mert külföldön él, utolsó információim szerint.

2022. márc. 17. 19:07
 13/24 anonim ***** válasza:
80%
Dupla nulla! Mire hazaértem (úgy 1 órája), egész nap a laborban voltam, halál éhesen jöttem haza, kerestem az ebédet, mire apám közölte hogy jah megette az egészet. Mert hogy biztos utáltam volna a gombát meg rántott sajtot (imádom mindkettőt). Rendelhettem magamnak kaját. Még most is iszonyatosan dühös vagyok.
2022. márc. 17. 19:19
 14/24 anonim ***** válasza:
84%

Szüleimmel 2. Az idő 60%-ában nem veszekszünk, viszonylag eltudunk beszélgetni, de 40%-ben ami csak a csövön kifér, olyan veszekedések vannak.

Férjemmel, gyerekeimmel 4. A mindennapi élet vitái tehát megvannak, de semmi komoly. :D

2022. márc. 17. 19:39
 15/24 anonim ***** válasza:
24%
Mi mintacsalád vagyunk, senki nem veszekszik, 3-an vagyunk "gyerekek", de már nem picik, fiatal felnőttek, minden. Mindenkinek van már szerelme 15 éves kora óta, úgyhogy az sem gond. A suliban viszonylag jól tanulunk, de kettes is elég, nem akarunk semmit dolgozni, van lóvé bőven. 3 havonta kapjuk a legújabb iPhone-t, mindhármunknak van Mac gép, meg gamer PC-nk is a legújabb RTX-szel. Mindnyájunknak megvan az eredeti minecraft és az FL Studio is. Anyuci meg jól főz, szóval karácsonyi vacsora van minden vasárnap. Télen meg gyémánttal fűtünk, mert az ugye szén és jól ég. Másoknak meg nem adunk a lóvénkból, mert akkor dolgozni kellene a 3 havi új iPhone-ért meg RTX-ért, meg most gyűjtünk egy luxusjachtra is, vagyis nem kell gyűjteni, csak el kell gyalogolni a széfig, ami olyen 10 méterre van a gépemtől. Sz'a nincs anyagi gond, így veszekedés se, sz'a mintacsalád...
2022. márc. 17. 21:15
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Aki irta h a parjaval 8 a kapcsolata! Akkor hogy lehet az? Hogy vele van! De megse annnyira minden jo.??

Parjaval 8as a kapcsolata? Ezt irta. De akkor miert a parja?

2022. márc. 17. 21:35
 17/24 anonim ***** válasza:
92%
Miért, hányas legyen? A 8 egy 10-es skálán teljesen jó. Én 4-et írtam, mert a kérdező az 5-ösnek írta a legjobbnak, ami ugyan annyi, mint 8/10. Nálam azért nem 10/10, mert van pár apróság, amiben nem vagyunk azonosak. Például étkezés. Én zöldségekre építem a napi ételeim nagy részét, ezzel szemben a párom semmit nem eszik meg szívesen, amiben fűszernél több zöldség van. Nincs nagyon sok pénzünk, nem tehetjük meg azt, hogy rendeljünk minden nap, ezért itthon főzünk, viszont arra meg egyikőnknek sincs ideje és energiája, hogy 2 félét főzzünk minden nap. Ezért ebben van egy kis ellentét köztünk, általában valamelyikőnk vagy nem eszik az adott nap főtt ételt, vagy csak fintorogva, vagy kiválogatjuk az ételből a jó részeket. De ilyen ellentét van köztünk a közös programokat tekintve is. Én fizikai aktivitáshoz tudom csak kötni a szórakozást, pl. egy mozifilm megnézése nálam szenvedés. A párom meg csak úgy érzi jól magát, ha el se kell hagynia a lakást. Vagy ha igen, akkor legyen 20 méteren belül parkoló. Ezek miatt viszont nem fogjuk elhagyni egymást. Minden másban tökéletesen egy hullámhosszon vagyunk. Azok, akik 10/10-es párt keresnek maguknak, általában még 60 évesen is egyedül szoktak lenni, mert nem találkoznak egész életük során ilyen emberrel.
2022. márc. 17. 21:49
 18/24 anonim ***** válasza:
96%

Nyenyenye...jolvan!

Minden masodik nap is jo fozni! Vagy neha kihagyni es enni sved asztal szeru etelt :D

Fozesnel erdemes figyelni a zoldsegek es hus aranyara. Legjobb az 50-50. De nalam is 30% 70% es nyilvanhogy a husi a 70% :D

Pedig! Kell a rost a vitamin is.

Le lettem szazalekolva azert mert mas a velemenyem.

Gratulalok.

2022. márc. 17. 23:02
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül élek, szóval nem angyon tudom értkelni se.
2022. márc. 17. 23:51
 20/24 anonim ***** válasza:
85%
Le lettem szazalekolva. Aztan fel! ❤️❤️
2022. márc. 18. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!