Mi a véleményetek az alábbi márkákról minőségéről?
Genius jó, bár ez ronda.
A Renkforce sem rossz, de nem annyira elterjedt szerintem.
Blaupunkt felejtős.
Triont nem ismerem.
Miért gyenge?
Gondolom az electronic star, Tesco cuccaítól jobb lehet.
„Miért gyenge?”
Hallgass meg egy elismerten jó rendszert és utána ezeket, aztán te is hallani fogod a különbséget. Ezek a több egységet egyesítő „mini-hifi” elnevezésű készülékek soha nem a jó minőségükről voltak híresek. Minőségük átlagos, vagy az alatti, lehet, hogy a meglehetősen szerény követelményű Hi-Fi szabványt teljesítik, de a hangjuk legfeljebb is csak közepes. Egy műanyag dobozos hangszórótól ne várj jó hangzást, az oldalfalai mindenféle káros rezonanciával rendelkeznek. A beépített kis méretű hangszórók sem éppen a csúcskategóriát képviselik. Az elektronika is legfeljebb az átlagos szintet éri el. Ezek gyártásánál nem a jó minőség az elsődleges cél, hanem a minél nagyobb haszon. Persze „csillog-villog”, „gyönyörű” műanyag díszítéssel, de a hangjukat inkább jobb elfelejteni.
Ettől függetlenül, ha te úgy ítéled meg, hogy neked a hangja megfelelő, akkor megveheted.
Nekem az is fontos legjobban hogy legyenek hozzá sokáig alkatrészek, mert egy 12 éves hifimhez nincs már alkatrész, így potyára vittem szerelőhöz.
Szerinted akkor ezekhez sem lesz pár év múlva?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!