Nem totál alap dolog lenne, hogy próbaidő alatt adnak visszajelzést a próbaidős munkájának minőségéről?
Lejáróban van a 3 hónap és nekem egy árva szót nem szólt senki, se azt hogy de jól csinálom, senm azt hogy béna vagyok.
Nem alap lenne, hogy visszajeleznek, minősítenek? Ez nem teljesen evidens?
Láttam az előző kérdésed: teljesen mind1 hogy az utolsó napon, vagy a 4. héten mondasz fel. Erre való a próbaidő, ráadásul pár hét olykor am is kevés, hogy kiismerje valaki a munkahelyet.
Nem vagy köteles tovább dolgozni 1 nappal sem nekik, csak azért mert te már tudod, hogy nem akarod.. Igazából akkor is húzták volna a szájukat, hogy 4 hét után hagyod ott azonnalival. Ergo tök mindegy.
Másfelől én volt, hogy akár maradhattam volna még 1 hetet vagy kettőt, de nem vállaltam be próbaidősként, ugyanis nem fogom végighallgatni 1-2 kolléga ajvékolását vagy puffoggását még 1 hétig amíg ott vagyok, és én úgy döntöttem, hogy nem akarok maradni..
Szóval kár ezen pörögni, normális helyen én maradtam amikor próbaidőről mondtam fel, de vannak helyzetek, amikor inkább magadat kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!