Az anyám miért mondja, hogy én k....válkodok, miközben csak ismerkedek? Jogosan esik rosszul?
Bárkivel találkozok, aki férfi, utána ezt hallgatom tőle. Hogy miért hagyom, hogy elvigyenek vacsorázni, vagy sütizni, miért engedem, hogy virágot vegyenek nekem. Ezért sokszor már nem is mondok el neki így pasiügyeket, ha kérdezi, hogy hol vagyok, mit csinálok, kitérő válaszokat adok (mindjárt megyek haza, ismerőssel találkoztam, stb.).
Erre ma kifakadt, hogy én a héten már harmadjára nem voltam itthon, amikor hívott és mindig az a válaszom, hogy nem ismeri, akivel vagyok... és hogy mondjam meg, ki az. Mondtam, hogy egy srác, ismerkedünk, találkozgatunk, de semmi komoly egyelőre. Kérdezte, hogy tegnap este is vele voltam? Mondtam, hogy igen, elvitt vacsorázni és utána még iszogattunk, beszélgettünk. Erre hogy mondjam meg, én k.va vagyok?! Mondom nem, szimplán egy szingli, fiatal lány. Ráadásul 23 éves vagyok, eddig volt két komolyabb kapcsolatom, összesen 5 férfival feküdtem le. Más korombelinek ez a szám jóval nagyobb, szóval én ilyen téren prűdnek is számítok. Mert én szeretek az elején randizni, nem úgy összejönni valakivel, hogy egy buliból hazavisz.
Én szeretem, ha az, akivel ismerkedek, randizok, a tenyerén hordoz úgymond és úriember.
Ezzel szemben az anyámnak a férje az étteremben ránk szól, hogy féladagot kérjünk, ha szeretnék még egy pohár üdítőt, limonádét, akkor rám szól, hogy majd iszok otthon. A családi nyaralások úgy néztek ki, hogy ő kifizette a saját részét, az anyám is a sajátját és az enyémet. Szóval ő távolról sem úriember, az utolsó fillért is a fogához veri. Anyámnak meg ezért felháborító már az, ha valaki elhív vacsorázni, vagy valentin napra, nőnapra virágcsokrot ad a kedvenc csokimmal. És nagyon rosszul esik, hogy az első kérdése ilyenkor, hogy én k:va vagyok-e?! Nem, csak nem vadbarmokkal ismerkedek...
Már kértem, hogy ezt ne kérdezze már, főleg ne úgy, hogy esetleg hallótávolságon belül van a férje, vagy a nagyszüleim. De csak csinálja, és nagyon bosszant.
Egyik szobatársamnak tanévkezdés óta 8 barátja volt. Most 10-nél tart. Szex egyikkel se volt csak smárolás, de 2-vel volt orál. Nemrég lett 20 éves.
Mindezt meg úgy, hogy ő kifejezetten be szeretne pasizni valahogy rendesen. Tudod, ami hosszú távú...
Én 25 évesen a 100-at így meg reálisnak érzem. Extrém, de reális.
Néha mondom, hogy voltam itt, vagy amott, sütiztem, vacsoráztam. Vagy hogy ne keressen este, mert programom van. Ilyenkor mindig kérdezi, hogy "DE FÉRFIVAL?". Néha elmondom, hogy igen.
Innen tudja.
Igen, a 100 szerintem is könnyen összejöhet.
Főleg, ha valaki sokat jár szórakozni, bulikba és dekoratívabb. Nekem is van ilyen barátnőm.
Kerdezo nyugi van! Nehogy mar itt magyarazkodj mindenkinek miert nem mukododtek a korabbi kapcsolataid, meg hogy hogy 5 emberrel volt dolgod. Senkinek semmi koze hozza!! Nem is ertem miert valaszolsz ilyenekre. Senkinek nem tartozol itt semmilyen magyarazattal.
Anyukad nagyon feltekeny rad. Ot senki nem viszi el vacsorazni, senki nem vesz neki semmit. Az emberek annyira tultoltak mar ezt az aranyaso dolgot, hogy egy etterembe nem tudsz elmenni, es hagyni hogy a ferfi fizessen.
És azt nevezi kurválkodásnak, hogy férfivel van programod?
Mert eddig azt is hangsúlyoztad nekünk, hogy ő fizet neked dolgokat.
Nem mindegy, hogy neki csak azt mondod-e, hogy programod van, vagy azt is ilyen sokat mondogatod neki, hogy kifizetnek neked dolgokat, mint amilyen sokszor kihangsúlyoztad és részletesen ecsetelted nekünk is itt.
46, akkor nem értem.
Ha megmondod, hogy udvarlók, és nincs semmilyen kapcsolatotok még, akkor az neki kurválkodás?
Vagy csak nem hiszi el, hogy igazat mondasz?
Mert hogy miért találkozok "ilyen sokkal".
Nem sok amúgy, most jelenleg 2 van. Az egyikkel négyszer randiztam, a másikkal kétszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!