Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám miért mondja, hogy...

Az anyám miért mondja, hogy én k....válkodok, miközben csak ismerkedek? Jogosan esik rosszul?

Figyelt kérdés

Bárkivel találkozok, aki férfi, utána ezt hallgatom tőle. Hogy miért hagyom, hogy elvigyenek vacsorázni, vagy sütizni, miért engedem, hogy virágot vegyenek nekem. Ezért sokszor már nem is mondok el neki így pasiügyeket, ha kérdezi, hogy hol vagyok, mit csinálok, kitérő válaszokat adok (mindjárt megyek haza, ismerőssel találkoztam, stb.).

Erre ma kifakadt, hogy én a héten már harmadjára nem voltam itthon, amikor hívott és mindig az a válaszom, hogy nem ismeri, akivel vagyok... és hogy mondjam meg, ki az. Mondtam, hogy egy srác, ismerkedünk, találkozgatunk, de semmi komoly egyelőre. Kérdezte, hogy tegnap este is vele voltam? Mondtam, hogy igen, elvitt vacsorázni és utána még iszogattunk, beszélgettünk. Erre hogy mondjam meg, én k.va vagyok?! Mondom nem, szimplán egy szingli, fiatal lány. Ráadásul 23 éves vagyok, eddig volt két komolyabb kapcsolatom, összesen 5 férfival feküdtem le. Más korombelinek ez a szám jóval nagyobb, szóval én ilyen téren prűdnek is számítok. Mert én szeretek az elején randizni, nem úgy összejönni valakivel, hogy egy buliból hazavisz.

Én szeretem, ha az, akivel ismerkedek, randizok, a tenyerén hordoz úgymond és úriember.

Ezzel szemben az anyámnak a férje az étteremben ránk szól, hogy féladagot kérjünk, ha szeretnék még egy pohár üdítőt, limonádét, akkor rám szól, hogy majd iszok otthon. A családi nyaralások úgy néztek ki, hogy ő kifizette a saját részét, az anyám is a sajátját és az enyémet. Szóval ő távolról sem úriember, az utolsó fillért is a fogához veri. Anyámnak meg ezért felháborító már az, ha valaki elhív vacsorázni, vagy valentin napra, nőnapra virágcsokrot ad a kedvenc csokimmal. És nagyon rosszul esik, hogy az első kérdése ilyenkor, hogy én k:va vagyok-e?! Nem, csak nem vadbarmokkal ismerkedek...

Már kértem, hogy ezt ne kérdezze már, főleg ne úgy, hogy esetleg hallótávolságon belül van a férje, vagy a nagyszüleim. De csak csinálja, és nagyon bosszant.

2022. márc. 14. 14:45
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
0%

9

Pokolra jutsz!

2022. márc. 14. 15:53
 32/53 A kérdező kommentje:

31-es, szerencsére ez nem pont így működik. :)

Ne legyél bigott.

2022. márc. 14. 15:54
 33/53 anonim ***** válasza:
3%

32

Pokolra jutsz!

2022. márc. 14. 15:56
 34/53 anonim ***** válasza:
79%

"Incel nőről én még sosem hallotam"

akkor nem hallgatsz eleg alaposan

2022. márc. 14. 15:57
 35/53 anonim ***** válasza:
58%

27: De akkor az elsővel nem volt szexuális kapcsolatod, ha jól értem.

És akkor csak ez az utolsó kapcsolat az, amit nem hívsz párkapcsolatnak,d de gyakorlatilag csak arról van szó, hogy nem reprezentálod otthon, mint valakidet, anyukádat meg furdalja, hogy kikkel töltötd a szabadidődet, miközben több dolgot engedhetsz meg magadnak, mint amit ő biztosít.

És ha megmondod, hogy kapsz ajándékokat, mert udvarolnak neked, azt nem fogadja el igaznak?....

36/53 A kérdező kommentje:
Beragadt?
 37/53 A kérdező kommentje:

"De akkor az elsővel nem volt szexuális kapcsolatod, ha jól értem."

De, volt. Vele először.

"És akkor csak ez az utolsó kapcsolat az, amit nem hívsz párkapcsolatnak,d de gyakorlatilag csak arról van szó, hogy nem reprezentálod otthon, mint valakidet,"

Mert ez nem párkapcsolat. Szexelünk, jól érezzük magunkat egymással, de pl. tudja, hogy én ismerkedek és nyitott szemmel járok és ha valakivel komolyodna a dolog, akkor nincs több szex.

"miközben több dolgot engedhetsz meg magadnak, mint amit ő biztosít."

Semmi olyan nincs az életemben, amit magamnak nem engedhetnék meg. De ha elhív egy férfi vacsorázni, nem fogok leállni vele veszekedni a pincér előtt, hogy igenis én akkor is ki fogom fizetni a részem, vagy utána dugdosni a zsebébe a pénzt a részemről... Ez gáz. Hiába hirdetik, hogy egyenlőség van, azért na.

Kifizethetném magamnak, de szerintem ezt így illik. Ahogy a virágot sem akarom kifizetni utólag, ha valaki meglep vele.

Felnőtt férfiak, eltudják dönteni, hogy belefér-e nekik ez, mint kiadás, vagy nem.

2022. márc. 14. 16:02
 38/53 anonim ***** válasza:
29%
30: Én ezt nagyon alpári dolognak tartom. Bizonyára már egy sokkal korábbi, apró jel miatt kiváltam volna a társaságból, és nem lenne tudomásom ilyesmiről.
2022. márc. 14. 16:06
 39/53 anonim ***** válasza:
71%
en csak akkor ragaszkodok a szamla felezeshez ha elso randi, vagy ha tudom hogy nem lesz kovetkezo. en nem akarok tartozni senkinek
2022. márc. 14. 16:07
 40/53 anonim ***** válasza:
57%

37: És ebbe hogy jön anyukád?

Mert akkor elvileg nem is észlel ezekből semmit.

2022. márc. 14. 16:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!