Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha az anya hűtlensége esetén,...

Ha az anya hűtlensége esetén, válás után az anya több száz km-re akar költözni a három éves közös gyerekükkel, akkor milyen szabályok vonatkoznak erre az esetre?

Figyelt kérdés
Az apa láthatása miatt van-e valami megkötés a másik félre nézve ilyenkor. Az anya a másik férfihoz akar költözni, kb. 200km-re attól, ahol most lakik. Ez az apa szempontjából komoly anyagi terhet jelent a gyermeke láthatása miatt.

2022. márc. 11. 11:44
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg , ha ismerkedett is a nő: egy kisgyerekes anya majd azért ugrik ki egy kapcsolatból, mert ordítóan boldog.. attól hogy anya lett, nem köteles egy szar kapcsolatban maradni... Szóval mi is volt a "megcsalás" (mert ugye nem is találkozott a pasival soha) előzménye?
2022. márc. 12. 06:40
 32/37 anonim ***** válasza:
83%

Apának semmi köze nincsen ahhoz, hogy hová költözik az exe.

Ha annyira hiányolja a gyerekét, akkor nevelje ő - jaaa, az már nem pálya.

2022. márc. 12. 07:18
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
De meg sem csalta.
2022. márc. 12. 07:21
 34/37 anonim ***** válasza:
40%
Nem olvastam el a többi választ és ügyvéd sem vagyok, de tudtommal ilyenkor annak a félnek (jelenleg az anyának) kell állnia a láthatáshoz szükséges utiköltséget a másik fél számára.
2022. márc. 13. 04:12
 35/37 anonim ***** válasza:
77%
Rosszul tudod.
2022. márc. 13. 08:49
 36/37 anonim ***** válasza:
79%
Akkor rosszul tudom, bocsi. Írtam, hogy nem vagyok ügyvéd, de eddig úgy tudtam, hogy így működik. De ponzzatok xarrá nyugodtan, nem érdekel, csak segíteni akartam.
2022. márc. 13. 17:37
 37/37 anonim válasza:
31%
Ha a bíróság szabályozta, nem ugrabugrálhat vele sehova!Az apa bele egyezése nélkül!Ha nincs szabályozva,akkor viheti!
2022. júl. 10. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!