Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Durva család események sztorik ?

Durva család események sztorik ?

Figyelt kérdés

Durva családi dolgokat sztorikat tudtok mesélni?

Íme az enyém :

Anyámnak van egy öccse (nevezzük x) összejött egy nővel(legyen y) akinek az első házasságából volt már egy lánya.

Y lánya és X egymásba szerettek és gyerek is lett úgy, hogy Y ebből semmit nem fogott fel, nem sejtett semmit, egészen addig amíg megnem kérdezte Y, hogy ki a gyerek apja.

X és y nem váltak el

Y a lánya elköltözött,ott hagyta a gyerekét, így most Y unokája míg X a lánya...

2022. márc. 8. 23:49
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
43%

19

Neked sem sikerül értelmesen leírni, na majd legközelebb. A 10esnek köszönjük :D

2022. márc. 9. 07:16
 22/43 anonim ***** válasza:
95%
Ezt nem kellene erőltetned kérdező :d
2022. márc. 9. 07:29
 23/43 anonim ***** válasza:
87%

Nézd, ennek az X és Y dolognak nincs érteleme.

Miért nem lehetett inkább álneveket kitalálni a betűk helyett?

Pl X=Zoli, Y=Jani stb...

2022. márc. 9. 07:31
 24/43 anonim ***** válasza:
14%
10, ha kihagytad volna azt a sok szar emojit akkor nem csak jó lett volna a sztori, hanem szuper is
2022. márc. 9. 07:59
 25/43 anonim ***** válasza:
77%

“X=Zoli, Y=Jani stb...”

Úgy még viccesebb lenne a sztori 🌈

2022. márc. 9. 08:01
 26/43 anonim ***** válasza:
78%
Ez jó volt 10-es! Itt fulladozok reggeli közben :)))
2022. márc. 9. 08:02
 27/43 anonim ***** válasza:
77%
Nekem bejöttek az emojik, még aranyosabb a sztori.
2022. márc. 9. 08:04
 28/43 anonim ***** válasza:
81%
Érdekes, hogy kivétel nélkül eddig mindenki a KÉRDÉST MAGYARÁZTA, nem pedig válaszolt rá. Én asok példát tudnék mesélni saját életemből is, de inkább egy ismerősét írom le: öreg néni együtt élt a férjével, aki a 2000-es évek közepén meghalt kb. 80 évesen. A néni egyedül maradt, fia külföldön élt. A házas unokája (kb. 30 éves) férjével, gyerekeivel odaköltözött hozzájuk, mert nem volt saját lakásuk. Az öreg néni belement. Az unokája és annak férje ivott. A férfi nem, de az unokája kb. úgy bánt az öreg 80+-os nénivel, mint a kutyával se. Csúfolódott vele az én jelenléteben, kigyúnyolta régi vallási szokásait (az öreg néni mindig imádkozott), egyszer állítólag meg is verte. (Azt, hogy a nyugdíját elvette-e / részben elvette-e / meghagyta-e nem tudom. De mások azt valószínűsítették, hogy azt is elveszi.) Az öreg néni kb. 15 évet élt így, 90-valahány évesen végül meghalt. (Persze a vele élő dédunokái sem voltak kedvesebbek vele.)
2022. márc. 9. 08:11
 29/43 anonim ***** válasza:
87%

28.

"öreg néni együtt élt a férjével, aki a 2000-es évek közepén meghalt kb. 80 évesen"

Ezt meg úgy lehetetett érteni, mintha a néni, a halott férjjel együtt élt volna tovább.

Na, akkor egy sztori, nekem is mesélték:

Meny összejött apóssal, a férj öngyilkos lett. :(

2022. márc. 9. 09:01
 30/43 anonim ***** válasza:
78%

10-es, légyszi legyél ott minden kérdésnél. 😆😆

Az emojik kegyetlen jók.

2022. márc. 9. 10:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!