Anyámnak van egy öccse (nevezzük x) összejött egy nővel(legyen y) akinek az első házasságából volt már egy lánya.
Y lánya és X egymásba szerettek és gyerek is lett úgy, hogy Y ebből semmit nem fogott fel, nem sejtett semmit, egészen addig amíg megnem kérdezte Y, hogy ki a gyerek apja.
X és y nem váltak el
Y a lánya elköltözött,ott hagyta a gyerekét, így most Y unokája míg X a lánya...
Neked sem sikerül értelmesen leírni, na majd legközelebb. A 10esnek köszönjük :D
2022. márc. 9. 07:16
22/43 anonim válasza:
Ezt nem kellene erőltetned kérdező :d
2022. márc. 9. 07:29
23/43 anonim válasza:
Nézd, ennek az X és Y dolognak nincs érteleme.
Miért nem lehetett inkább álneveket kitalálni a betűk helyett?
Pl X=Zoli, Y=Jani stb...
2022. márc. 9. 07:31
24/43 anonim válasza:
10, ha kihagytad volna azt a sok szar emojit akkor nem csak jó lett volna a sztori, hanem szuper is
2022. márc. 9. 07:59
25/43 anonim válasza:
“X=Zoli, Y=Jani stb...”
Úgy még viccesebb lenne a sztori 🌈
2022. márc. 9. 08:01
26/43 anonim válasza:
Ez jó volt 10-es! Itt fulladozok reggeli közben :)))
2022. márc. 9. 08:02
27/43 anonim válasza:
Nekem bejöttek az emojik, még aranyosabb a sztori.
2022. márc. 9. 08:04
28/43 anonim válasza:
Érdekes, hogy kivétel nélkül eddig mindenki a KÉRDÉST MAGYARÁZTA, nem pedig válaszolt rá. Én asok példát tudnék mesélni saját életemből is, de inkább egy ismerősét írom le: öreg néni együtt élt a férjével, aki a 2000-es évek közepén meghalt kb. 80 évesen. A néni egyedül maradt, fia külföldön élt. A házas unokája (kb. 30 éves) férjével, gyerekeivel odaköltözött hozzájuk, mert nem volt saját lakásuk. Az öreg néni belement. Az unokája és annak férje ivott. A férfi nem, de az unokája kb. úgy bánt az öreg 80+-os nénivel, mint a kutyával se. Csúfolódott vele az én jelenléteben, kigyúnyolta régi vallási szokásait (az öreg néni mindig imádkozott), egyszer állítólag meg is verte. (Azt, hogy a nyugdíját elvette-e / részben elvette-e / meghagyta-e nem tudom. De mások azt valószínűsítették, hogy azt is elveszi.) Az öreg néni kb. 15 évet élt így, 90-valahány évesen végül meghalt. (Persze a vele élő dédunokái sem voltak kedvesebbek vele.)
2022. márc. 9. 08:11
29/43 anonim válasza:
28.
"öreg néni együtt élt a férjével, aki a 2000-es évek közepén meghalt kb. 80 évesen"
Ezt meg úgy lehetetett érteni, mintha a néni, a halott férjjel együtt élt volna tovább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!