Hogyan reagálnátok, ha a 23 éves fiatok egy 32 éves nővel járna?
Köszönöm a válaszokat!
Aki úgy gondolja, hogy a srác ki van használva ebben a felállásban: miért? Ha két ember jól érzi magát együtt, jól kijönnek, jó a szex, abban hol a kihasználás? Ha valaki, akkor inkább a nő ütheti meg a lábát ebben a kapcsolatban, nem?
Első körben, ha én szülő lennék, főleg fiús anyuka, félnék, hogy egy 31 éves nő csak spermadonornak nézné a fiamat. Ha gyerekről van szó, sok a jellemtelen nő.
Nem szeretném, hogy a gyerekem, akinek rengeteg lehetősége van az életben, eldobja az életét.
Megkérdezném magam, hogy egy 31 éves nô miért nem talált magának párt idáig? Van olyan hibája, amit egy 31 éves kiszúr, de egy 23 éves nem?
Nekem is volt 17 évesen 24 éves pasim, imponált nekem a diplomája meg hogy pont rám figyelt, mert biztosan meglátta az értékeim (hmm. a szűk uncim, ès hogy hasraesek a tanítói diplomájától)
24 évesen csak nevetek rajta.
Kérdező, el tudom képzelni, hogy te egy szerelmes, rendes nő vagy. A szülőknél, viszont 50%, hogy nem egy gyerekmániás manipulatív boszorka
32es vagyok. Én pl benne voltam egy nagyon rossz és mérgező kapcsolatba több mint 6 évig és soká sikerült megszabadulnom az illetőtől. Aztán 3 évig kb örültem a szabadságomnak stb...
Bár nem kétlem biztos van olyan aki csak szórakozik vagy sperma donort keres. Viszont ennek sem kell korfüggőnek lennie, 20 éves is lehet gázos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!