Hogyan reagálnátok, ha a 23 éves fiatok egy 32 éves nővel járna?
Figyelt kérdés
2022. márc. 7. 07:52
21/40 anonim válasza:
20: Én sem tervezek, de nem a gyerekszülés volt a kommentem lényege, hanem hogy ebben a korban 9 év sztem baromi sok a nő javára, hiába értelmes, meg érett a srác, teljesen más életszakaszban van a két ember. Nekem 22 az öcsém és elég értelmes, de akkor sem ugyanazon a szinten gondolkodunk dolgokról, mint ahogy én sem ugyanúgy gondolkodom 28 évesen, mint 22 éves koromban. Szerintem ennek kikövetkeztetésére nem kell nagy ész. Ettől még rövidebb távon simán működhet.
22/40 NTBS válasza:
Ha szeretik egymást kölcsönösen akkor örülnék. Ha nem előbb-utóbb úgy is kibukik a dolog.
23/40 anonim válasza:
Mindkettő felnőtt ember. Mi a kérdés? Nem egy kamasszal kezdett a nő.. amúgy érdekes, két felnőtt ember között is sokallják a korkülönbséget, de ha egy 16 éves kiscsajt kefél egy 25 pasi, az persze oké lenne, pedig ott egy felnőtt mászott rá egy gyerekre...
26/40 anonim válasza:
Ő dolguk. Ha kulturált a másik ember, mi baj lenne vele. Jókai Mór és Laborfalvi Róza, Emanuel Macron és Brigitte Trogneux, Liszt Ferenc és Marie d’Agoult, Kodály Zoltán és Sándor Emma, Richard Wagner és Minna Planner, Napoleon és Jozefina francia császárné, és még sokan mások esetében is a nő volt az idősebb.
27/40 anonim válasza:
Járnak??
Ezt nem nevezném járásnak!
A néni rámozdult a friss kakashusira, mert a korához illő férfiaknak nem jön be valamiért, mert azok pl. már igényesek.
Ezért kell neki egy még tapasztalatlan fiúka, aki még soha nem volt nővel, ezért könnyedén irányíthatja és kihasználhatja.
Ha egyetértesz, akkor pontozzál le.
28/40 anonim válasza:
21-esnek volt itt egyedül normális gondolatvezetése:D Többi f.szságot ír. 23 éves meg éretlen még 32 éves nőhöz.
29/40 anonim válasza:
Bírom mikor valaki a saját kommentjére helyesel..
30/40 anonim válasza:
Öhm, én most írtam a kérdéshez először:D De végigolvasva a kommenteket a legtöbbnek semmi értelme, 27-esnek is igaza van, itt valami nagyon nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!