Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez jogos kérés?

Szerintetek ez jogos kérés?

Figyelt kérdés

Anyám minden nap cirkuszol amiatt, hogy délután nem tud aludni. Általában ilyen 2 óra környékén fekszik le a nappaliban és mivel délután van, mi járkálunk, dolgokat csinálunk stb. ami felébreszti. Ezután kb fél óra ordítás, csapkodás következik. Heti 4 alkalommal biztos megtörténik.

A házban vannak olyan helyek, ahová el lehetne vonulni csendben aludni, tehát nincs az, hogy azon az egy helyen tud. Emiatt nem érzem úgy, hogy mi lennénk a hibásak ebben a helyzetben. Ha ezt felhozom, jön az "érv", hogy a saját házában nehogy már neki kelljen alkalmazkodni. Mit lehetne kezdeni ezzel a helyzettel? Az nyilván nem megoldás, hogy mindenki lábujjhegyen közlekedik és semmit nem csinál addig, amíg alszik.

2022. márc. 2. 14:56
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
11%
Tök mindegy... akkor is az ő otthona.
2022. márc. 2. 16:00
 12/38 anonim ***** válasza:
98%
#11 + és az Ő GYEREKEI.
2022. márc. 2. 16:07
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
/tehát nem idegenek/
2022. márc. 2. 16:08
 14/38 anonim ***** válasza:
96%
#11 amikor megcsinalta a gyereket, akkor hozzajarult ahhoz hogy megosztja vele az otthonat. nem csak a gyereknek kell alkalmazkodni a szulohoz hanem a szulonek is a gyerekhez
2022. márc. 2. 16:14
 15/38 anonim ***** válasza:
92%

Így van. Aki idegbeteg, az ne vállaljon gyereket.

Amúgy pedig nem értem, egy egészséges 49 évesnek mi a francért kell lefeküdni ebéd után.

2022. márc. 2. 16:22
 16/38 anonim ***** válasza:
93%
Hát én hajnali 3kor kelek és van, hogy alszom egy órát, fel órát napközben. Nem szeretek felmenni a hálószobába ilyenkor, így a nappaliban szoktam. De tőlem aztán bombát is robbanthatnak mellettem, nem zavar.
2022. márc. 2. 16:45
 17/38 anonim ***** válasza:
98%

Eszem elhagyom az olyan válaszokon, hogy a SZÜLŐI HÁZ az a szülő otthona, a gyerekének meg nem!

Nem is értem,... pedig 68 éves vagyok, gyerekekkel, unokákkal.

Kezében a saját tulajdonú ingatlanának a kulcsával kellene a gyereknek kimásznia az anyjából? Vagy hogyan?

Mióta a gyerekem a saját családjával él, azóta mi elköltöztünk máshova, ahol ő egy percet nem lakott.

Mégis azt mondja amikor jön, hogy "holnap megyek haza"!

Azért mondja így, mert attól haza neki a haza, mert mi a szülei ott élünk és tudjam hogy míg a világ a világ, az neki (nekik) is otthona lesz, bármi adódjon!

2022. márc. 2. 16:47
 18/38 anonim ***** válasza:
54%
7, én pl napközben ha pihenek, nem vonulok el a hálóba, mert akkor abból nem pihenés lesz, hanem több órás alvás.
2022. márc. 2. 17:00
 19/38 anonim ***** válasza:
84%

Mindenkinek ez az otthona, nem csak anyukának. Ha a közös helyiséget nem lehet tőle használni, az nem fair.

Nálunk is lefekszik néha a férjem délután. Ha a nappaliban, akkor vállalja, hogy véletlenül a fején átrohan a macska, vagy leesik egy villa, vagy összevesznek a gyerekek.

Ha TÉNYLEG aludni akar, akkor felmegy a hálóba, becsukja az ajtót, mi meg próbálunk csendben lenni a közelében.

Anyád hülye.

2022. márc. 2. 17:56
 20/38 anonim ***** válasza:
93%
Fura. Nálunk édesanyám a nappaliban és a konyhában az asztalon könyöklve tudott igazán csak jót pihenni :) mikor már a konyhában elaludt mert olyan fáradt volt a 12órás meló után ,minsig szóltam neki ,hogy anyu menj aludj. A nappaliban meg betakartam. Ő is az a fajta aki mellett bombát lehetett volna robbantani. De ő neki ez a fáradtság miatt volt. De nálad kérdező meg azért mert unja magát ,hárzsátos pont mint a drága anyosóm. Na ő is az a fajta aki életében nem dolgozott ,inkább leszázalékoltatta magát , és mikir ott éltünk helyette dolgoztam ,mostam,főztem ,takarítottam..... délután haza értem az első dolgomnak annak kellett lennie ,hogy rohantam mosogatni és ha ő éppen aludt akkor egyből felébredt és éppen csak a dögölj meg szó nem hagyta el a száját, de ha meg nem bentem be akkor ugyan ez volt... :) kérdező legyél te az okosabb , ne szállj vitába vele. És mihelyst lehetőséged van költöz ,hidd el jobb lesz.
2022. márc. 2. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!