Szerintetek ez jogos kérés?
Anyám minden nap cirkuszol amiatt, hogy délután nem tud aludni. Általában ilyen 2 óra környékén fekszik le a nappaliban és mivel délután van, mi járkálunk, dolgokat csinálunk stb. ami felébreszti. Ezután kb fél óra ordítás, csapkodás következik. Heti 4 alkalommal biztos megtörténik.
A házban vannak olyan helyek, ahová el lehetne vonulni csendben aludni, tehát nincs az, hogy azon az egy helyen tud. Emiatt nem érzem úgy, hogy mi lennénk a hibásak ebben a helyzetben. Ha ezt felhozom, jön az "érv", hogy a saját házában nehogy már neki kelljen alkalmazkodni. Mit lehetne kezdeni ezzel a helyzettel? Az nyilván nem megoldás, hogy mindenki lábujjhegyen közlekedik és semmit nem csinál addig, amíg alszik.
Így van. Aki idegbeteg, az ne vállaljon gyereket.
Amúgy pedig nem értem, egy egészséges 49 évesnek mi a francért kell lefeküdni ebéd után.
Eszem elhagyom az olyan válaszokon, hogy a SZÜLŐI HÁZ az a szülő otthona, a gyerekének meg nem!
Nem is értem,... pedig 68 éves vagyok, gyerekekkel, unokákkal.
Kezében a saját tulajdonú ingatlanának a kulcsával kellene a gyereknek kimásznia az anyjából? Vagy hogyan?
Mióta a gyerekem a saját családjával él, azóta mi elköltöztünk máshova, ahol ő egy percet nem lakott.
Mégis azt mondja amikor jön, hogy "holnap megyek haza"!
Azért mondja így, mert attól haza neki a haza, mert mi a szülei ott élünk és tudjam hogy míg a világ a világ, az neki (nekik) is otthona lesz, bármi adódjon!
Mindenkinek ez az otthona, nem csak anyukának. Ha a közös helyiséget nem lehet tőle használni, az nem fair.
Nálunk is lefekszik néha a férjem délután. Ha a nappaliban, akkor vállalja, hogy véletlenül a fején átrohan a macska, vagy leesik egy villa, vagy összevesznek a gyerekek.
Ha TÉNYLEG aludni akar, akkor felmegy a hálóba, becsukja az ajtót, mi meg próbálunk csendben lenni a közelében.
Anyád hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!