Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyedül élek, felnőtt ember...

Egyedül élek, felnőtt ember vagyok, de mégis minden nap anyukám be akarja osztani az időmet?

Figyelt kérdés

Minden napra kitalál valamit. Hol ebbe a boltba vigyem el, másnap kitalálja, hogy a másikba akar menni. Vigyem el ide vagy oda munka után. Adjam fel a csekkjeit vagy utaljam át őket.

Vagy igazán elmehetnèk és kitakaríthatnèk náluk. Vagy vigyem el ezt ide, vagy azt oda, stb...

Nem arról van szó, hogy nem megyek el szívesen és nem csinálom meg, de hogy minden nap munka után kitalál valamit, az már kicsit megterhelő.

Amikor nem-et mondok, akkor meg jön a sèrtődès, hogy jó, akkor majd ő akkor elmegy gyalog vagy feladja ő. Vagy jönnek az üzeneteket, hogy akkor melyik nap lenne nekem jó és tudnám elvinni.

És még akkor én érzem szarul magam.

2022. febr. 17. 17:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Idő kell, míg megszokja, hogy külön vagy. Addig is rázd le, mert megkattansz. Pl. anyu, tegnap nem jutott eszedbe? Majd hétvégén elintézzük.
2022. febr. 18. 06:22
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Én az ilyen ismerősöket, közeli rokonokat úgy ignoráltam, mint a huzat.

Megsértődtek, és? Abszolút nem érdekelt, nekem viszont nyugtom volt tőlük.

2022. febr. 18. 11:36
 23/23 NTBS ***** válasza:
77%
Ülj vele és beszéld át ezt vele. Lehet, hogy ő észre sem veszi, hogy mit csinál.
2022. febr. 18. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!