Érdekes válaszok...bezzeg mennyi, de mennyi nő üti meg a pasiját, amikor lebukik egy másik csajjal.
2022. febr. 17. 16:45
42/68 anonim válasza:
43# ez az, ahelyett, hogy példát vennének a pasikról, ahogyan azok kezelik a nő hűtlenségét, és a nők lebukáskor a pasit leszúrnák, megfojtanák, agyonvernék. Hírekben hetente egy-két eset tuti van, lenne miből ötletet és példát meríteni a csajoknak.
(egyébként olcsó provokáció volt amit ide írtál, remélem nem ül föl rá senki)
2022. febr. 17. 16:49
43/68 anonim válasza:
Igaza van ..
2022. febr. 17. 17:00
44/68 anonim válasza:
Mit szólnák? Semmit,valószínűleg igaza van. Igaz én nem pofoztam annó vissza. Legutoljára engem is 19-évesen pofozott fel anyám, egy olyan dologban amiben 100%-ban igazam volt, a későbbiekben ő is rájött, meg jött is volna bocsánatot kérni de nem akarok vele a továbbiakban foglalkozni, lassan 14-éve nem tartom vele a kapcsolatot, és nem is fogom felvenni.
Úgyhogy így jobban belegondolva talán jobban jársz azzal a vissza pofonnal, mintsem ha csak halkan lelép, tudod öregen mikor már világodat nem tudod valami szociális otthonban elég fos lesz megdögleni.
2022. febr. 17. 17:23
45/68 anonim válasza:
"És amikor te emelsz rá kezet?" Nem teszem. Ilyen egyszerű. De az ellenkezőjére láttam élőben példát hogy a nagy barom "gyerek" kis híján megölte az anyját (és nem, nem cigány volt). És ez semmilyen körülmények között nem tolerálható.
2022. febr. 17. 17:27
46/68 anonim válasza:
Nem szoktam megütni a gyerekem, így ha mégis felpofoznam, az azt jelentené, hogy valami olyat csinált, ami számomra megbocsáthatatlan. Ha ezek után még vissza is ütne, onnantól nem kellene megismernie se többet az életben.
2022. febr. 17. 17:52
47/68 anonim válasza:
Annak a gyereknek, aki kezet emel a szülőre, semmi keresnivalója a szülő nyakán. Ha visszaüt, akkor azért lépjen le mert szar a helyzet, ha veri a szülőt, akkor meg azért kell eltakarítani mert ő maga egy szarházi.
2022. febr. 17. 17:55
48/68 anonim válasza:
48# hol lehet azt a kérdésből kiolvasni, hogy a szülő nyakán van a visszaütő?
2022. febr. 17. 17:58
49/68 anonim válasza:
Ha a 19 éves gyerekem megütném bármilyen helyzetben, és visszaütne teljes mértékben megérdemelném, olyan nincs hogy meg kelljen ütni a másikat, és ez nem csak szülő-gyerek vonatkozásban igaz.
2022. febr. 17. 18:03
50/68 anonim válasza:
Itt mindenki megjátsza magát...mintha soha nem kapott volna még senki egy anyai vagy atyai pofont életébe...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!