Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hasonlóan éreznéd magad?

Hasonlóan éreznéd magad?

Figyelt kérdés

Családi vállalkozásban dolgozom. Közvetlen kollégám nincs csak a tesóm. Attól függ milyen a forgalom de van hogy egész nap egyedül vagyok s várom a vevőket és idegennel csak ekkor beszélek.

Munka után meg megyek haza.

Bar nem érdekel a munkám de muszájbol csinálom mert szüleimet nem érdekli h én mit mondok vagy érzek ezzel kapcsolatban. Sokat dolgoznak ők is.

Úgy érzem kezdek elszigetelődni és már magabiztos sem vagyok..sokat segítenek nekem dolgokban ügyintézésben.

Dolgoztam " külsős" munkahelyen olyankor más volt és jobb,mert szerettem de kollégám zaklatása miatt eljottem.

2022. febr. 16. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Nem érezném magam hasonlóan, mert már rég leváltam volna a mérgező szüleimről, akik csak kihasználnak.

Képzelem, milyen sikeres az a vállalkozás, ahol egy ügyfél nincs egész nap... Mondjuk ha mindenki úgy dolgozik, hogy utálja, akkor nem csoda.

Minek csinálod, ha utálod? Keress már valami rendes munkát! Felnőtt ember vagy. Segítenek a szüleid ügyet intézni? Hú, aztaaaa! És mit kell ennyit intézni, amiért cserébe te feláldozod az egész életed? Amúgy elárulom, ha kinyitod a kicsi szád, akkor az ügyintéző is segít, mert ezért fizetik. De nem várja el cserébe, hogy ott ülj vele egész nap, életed végéig.

Keress valami hobbit, sportolj, tanulj, esetleg keress barátokat. Vagy anyuci ezt se engedi?

2022. febr. 16. 20:49
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

"Bar nem érdekel a munkám de muszájbol csinálom mert szüleimet nem érdekli h én mit mondok vagy érzek ezzel kapcsolatban"

mondj föl, ne nyiss ki, ne menj be.. egyből érdekelni fogja a mondandód őket.

Ez rabszolgatartás amúgy.

2022. febr. 16. 20:53
 3/10 anonim ***** válasza:
23%
Egy csaj ismerősöm is ugyan így járt, jót tett az üzletnek, hogy csak miatta jártak be a férfiak az üzletbe vásárolni! XD
2022. febr. 16. 21:00
 4/10 anonim ***** válasza:
21%

A korona miatt amúgy is zárkózottabbak az emberek.

Rossz lehet elszigetelődni!

2022. febr. 16. 21:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Addig dolgozz ott,amíg nem találsz egy olyan munkát,amit szeretsz csinálni, nem avatkozhat az életedbe senki,nem mondhatják meg,mit,mikor,és hogyan tegyél,Azonnal ott is hagyhatod ha van pénzed!
2022. febr. 16. 21:36
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem csak munkahelyen lehet úgymond szociális életet élni, ki kell kapcsolódni stb.
2022. febr. 16. 23:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"Munka után meg megyek haza."

De gondolom ezt már nem a szüleid kényszerítik rád.

A helyzet tehát gondolom az, hogy a 24 órából 8-at az ő kérésükre töltesz el egyedül a boltban.

És a 8 órán túli 16 órát miért nem társaságban töltöd, ha hiányzanak az emberek???

2022. febr. 17. 14:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Mert van még más dolog is amiben ha végeztem segíteni kell nekik a másik helyen
2022. febr. 17. 15:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Merj lépni. beszélj velűk, hogy ez így neked nem jó,ha kényszer munkát kell végezz,nőlj már fel
2022. febr. 17. 17:21
 10/10 NTBS ***** válasza:
100%
Ha nem érzed jól magad, mond el a szüleidnek. Amennyiben nincs változás, akkor felmondasz, elköltözöl (ha ezt még nem tetted meg) és saját lábra állsz. Akkor majd nem lesz rajtad "családi" kényszer.
2022. febr. 18. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!