Hasonlóan éreznéd magad?
Családi vállalkozásban dolgozom. Közvetlen kollégám nincs csak a tesóm. Attól függ milyen a forgalom de van hogy egész nap egyedül vagyok s várom a vevőket és idegennel csak ekkor beszélek.
Munka után meg megyek haza.
Bar nem érdekel a munkám de muszájbol csinálom mert szüleimet nem érdekli h én mit mondok vagy érzek ezzel kapcsolatban. Sokat dolgoznak ők is.
Úgy érzem kezdek elszigetelődni és már magabiztos sem vagyok..sokat segítenek nekem dolgokban ügyintézésben.
Dolgoztam " külsős" munkahelyen olyankor más volt és jobb,mert szerettem de kollégám zaklatása miatt eljottem.
Nem érezném magam hasonlóan, mert már rég leváltam volna a mérgező szüleimről, akik csak kihasználnak.
Képzelem, milyen sikeres az a vállalkozás, ahol egy ügyfél nincs egész nap... Mondjuk ha mindenki úgy dolgozik, hogy utálja, akkor nem csoda.
Minek csinálod, ha utálod? Keress már valami rendes munkát! Felnőtt ember vagy. Segítenek a szüleid ügyet intézni? Hú, aztaaaa! És mit kell ennyit intézni, amiért cserébe te feláldozod az egész életed? Amúgy elárulom, ha kinyitod a kicsi szád, akkor az ügyintéző is segít, mert ezért fizetik. De nem várja el cserébe, hogy ott ülj vele egész nap, életed végéig.
Keress valami hobbit, sportolj, tanulj, esetleg keress barátokat. Vagy anyuci ezt se engedi?
"Bar nem érdekel a munkám de muszájbol csinálom mert szüleimet nem érdekli h én mit mondok vagy érzek ezzel kapcsolatban"
mondj föl, ne nyiss ki, ne menj be.. egyből érdekelni fogja a mondandód őket.
Ez rabszolgatartás amúgy.
A korona miatt amúgy is zárkózottabbak az emberek.
Rossz lehet elszigetelődni!
"Munka után meg megyek haza."
De gondolom ezt már nem a szüleid kényszerítik rád.
A helyzet tehát gondolom az, hogy a 24 órából 8-at az ő kérésükre töltesz el egyedül a boltban.
És a 8 órán túli 16 órát miért nem társaságban töltöd, ha hiányzanak az emberek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!