Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 30 körüli nő valóban hasznavehetetlen már, ezt jelenti, hogy a lúzer pasikhoz hasonlóan leljebb adták az igényüket?
4
Nagyon sok 40+ nőt ismerek kutyával, macskàval élnek, vàrják az igazit.
De szerintem beérnèk egy àtlagos hétköznapi normális pasival. De az ilyen kacsolatban van, a többi meg nem akar komoly kapcsolatot csak minèl több nőt megdugni.
Nemtom, en 30 eves leszek, es munkahelyen kb csak az nem nyomul ram, aki nem mer, normalis ferfiak is, meg kevesbe normalisak is. Pedig nem vagyok egy kihivo termeszetu, ribis kulseju valaki, csak normalisan nezek ki es szeretek jo fej emberekkel haverkodni, nevetgelni, stb, de ha barmi szexualis jellegu tema kerul szoba (ez altalaban a kevesbe normalisak reszerol, lol), leoltok mindenkit, ami miatt aztan beszolnak, hogy prud vagyok meg fap-ina, de masnapra el van felejtve, es ugyanugy nyomulnak.
Persze nyilvan vannak olyan 30 koruli nok, akik mar kisse “idosebbek”, de szerintem ez meg nem az a kor, ahol nagyon jellemzo lenne, hogy le kell adni az igenyekbol.
Ezt csak álmodtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!