Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akik itt rendre olyan válaszok...

Akik itt rendre olyan válaszokat írnak a kérdezőknek hogy a szüleik nem családtagok, csak a házastárs és a gyerekek, azok rossz családokból jönnek?

Figyelt kérdés

Verték őket a szüleik, vagy folyton pocskondiázták, esetleg alkoholisták voltak, ezért nem tartják úgy általánosságban a nagyszülőket a család tagjainak? (Tehát nem kifejezetten a saját családjukról beszélnek ilyenkor, hanem a kérdezőnek mondják hogy akármiről is van szó, semmilyen szinten nem kell figyelembe venni a nagyszülőket, mert ők amúgy sem tartoznak a családhoz, hiszen családtag csak házastárs és gyerek lehet.)

Vagy egy teljesen normális, jó családból származó, egészséges mentalitású ember is mond ilyesmit?

2022. febr. 13. 17:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
29%

10-es:

Rájuk én azt a szót használom, hogy "rokonaim".

Te ezt a szót nem használod? Vagy kikre használod, ha nem rájuk?

:-))))

Az érzések egyébként sem a megnevezésen múlnak.

2022. febr. 13. 21:25
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
11: rokon, akivel nem szoros a kapcsolat, vagy nem is tartjuk a kapcsolatot, de vér szerint rokon. Nekem pl. Nagyszülők testvérei, szülők unokatestvérei, saját másod/harmad unokatesóim.
2022. febr. 13. 22:23
 13/15 anonim ***** válasza:
90%
Azért a saját anyukám nem csak egy rokon, hanem a családtagom örökre.
2022. febr. 13. 22:25
 14/15 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem elgtöbben akik itt vannak, valami godnjuk van, mármint családilag, hisz általban akkor szoktak az emberek írni róla ha gond van ha minden okés arról ritkábban beszélnek.
2022. febr. 14. 02:25
 15/15 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 1. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!