Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nincs otthon semmi a hűtőben...

Nincs otthon semmi a hűtőben és mégis baj, hogy vásárolok?

Figyelt kérdés
Párommal már hétköznaponként külön élünk a szülőktől, de hétvégén ott szoktunk lenni. Szeretem ha kinyitom a hűtőt/kamrát és van ez-az, találok valami finomat. Ők spórolás miatt nem vesznek szinte semmit, egészségtelenül nap mint nap kenyeret esznek valamivel. Ha bevásárolok akkor az a baj, hogy rájuk költök, de elfogy persze minden amit veszek. Ezen sokszor összeveszünk. Mi lehet a megoldás? Ha viszek az a baj. Ha mondom, hogy vegyen egy kiló húst, mert megfőzném akkor meg nem vesz, mert drága.

2022. febr. 13. 01:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%

Rendelj magadnak etelt ha ehes vagy

Azt csak lehet,nem?

Vagy elmentek a paroddal vhova enni vagy azt sem lehetne igy hetvegen mert draga?

Ha szegenyek akkor megertem oket de ha sz*rragok akkor nem

2022. febr. 13. 08:25
 12/19 anonim ***** válasza:
63%

Ja felreertettem nah😀

Anyadek a spulok nem a parod🙂

Na szoval rendelj ha ehes vagy es kesz

2022. febr. 13. 08:26
 13/19 anonim ***** válasza:
84%

De miért mész haza hétvégére?

Gondolom eddig is tudtad, hogy milyenek, miért most lepődsz meg ezen?

2022. febr. 13. 08:30
 14/19 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudom, az adott kérdést hogy oldanám meg.

Azt viszont nem értem, hogy - ha már leváltál, és a pároddal élsz - akkor miért kell a hétvégéket a szüleidnél töltenetek.

Nem azt írod, hogy látogatóba hazamentek, hanem "hétvégén ott szoktunk lenni". De most komolyan, mi értelme?

Külön laksz, le kellene válni rendesen, nem a szülői házban rendezkedni hétvégeken.

2022. febr. 13. 09:19
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te most a saját szüleidről beszélsz, vagy a párod szüleiről?
2022. febr. 13. 09:20
 16/19 anonim ***** válasza:
71%

És amikor ott vagytok hétvégén, nektek is kenyeret kéne enni, vagy ezt hogy képzelik a szülők?

Megmondanám, hogy vagy rendelek kaját 2 személyre, vagy főzök 8 adagot, mert kb. ugyanannyiból jön ki. De mivel spórolni szeretnél, inkább főznél, mert így szombatra és vasárnapra is van kaja.

2022. febr. 13. 09:47
 17/19 anonim ***** válasza:
88%

A párod ehhez mit szól,hogy te ilyen mértékben támogatod a szüleidet? Ráadásul hétvégente sem kettesben vagytok?

Nem kell nekik vinni semmit. Otthon azt veszel és eszel amit akarsz,náluk meg azt,ami van. Abba nem gondoltál bele,hogy nekik ez stresszes is lehet? -jujj péntek van,jön a Gizi,megint rendezkedik majd hogy mit együnk,meg miért nincs ez meg az itthon.

2022. febr. 13. 10:01
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Milyen messze laknak tőletek? Kinek q szülei?? Másik szüleivel mi van?
2022. febr. 13. 10:01
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szeretnék hogy vegyél valamit akkor ne tedd ilyen egyszerű. Azért ne vitázzatok ezen mert az életben nagyobb problémák is vannak mint ez. Kis dolgokon nem kell vitázni és mérgezni ilyenekkel a kapcsolatot.
2022. febr. 13. 12:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!