Nincs otthon semmi a hűtőben és mégis baj, hogy vásárolok?
Rendelj magadnak etelt ha ehes vagy
Azt csak lehet,nem?
Vagy elmentek a paroddal vhova enni vagy azt sem lehetne igy hetvegen mert draga?
Ha szegenyek akkor megertem oket de ha sz*rragok akkor nem
Ja felreertettem nah😀
Anyadek a spulok nem a parod🙂
Na szoval rendelj ha ehes vagy es kesz
De miért mész haza hétvégére?
Gondolom eddig is tudtad, hogy milyenek, miért most lepődsz meg ezen?
Nem tudom, az adott kérdést hogy oldanám meg.
Azt viszont nem értem, hogy - ha már leváltál, és a pároddal élsz - akkor miért kell a hétvégéket a szüleidnél töltenetek.
Nem azt írod, hogy látogatóba hazamentek, hanem "hétvégén ott szoktunk lenni". De most komolyan, mi értelme?
Külön laksz, le kellene válni rendesen, nem a szülői házban rendezkedni hétvégeken.
És amikor ott vagytok hétvégén, nektek is kenyeret kéne enni, vagy ezt hogy képzelik a szülők?
Megmondanám, hogy vagy rendelek kaját 2 személyre, vagy főzök 8 adagot, mert kb. ugyanannyiból jön ki. De mivel spórolni szeretnél, inkább főznél, mert így szombatra és vasárnapra is van kaja.
A párod ehhez mit szól,hogy te ilyen mértékben támogatod a szüleidet? Ráadásul hétvégente sem kettesben vagytok?
Nem kell nekik vinni semmit. Otthon azt veszel és eszel amit akarsz,náluk meg azt,ami van. Abba nem gondoltál bele,hogy nekik ez stresszes is lehet? -jujj péntek van,jön a Gizi,megint rendezkedik majd hogy mit együnk,meg miért nincs ez meg az itthon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!