Miért hiszik azt egyesek, hogy valaki feltétlenül meg tudja oldani a "nem szülőre tartozó" dolgait a szülő engedélye nélkül?
Figyelt kérdés
Ilyenek, hogy szőrtelenítés, betét helyett tampon vagy kehely. És még lehet sorolni az olyan dolgokat, ami a szülőket érzékenyen érintheti. Mert az addig szép és jó, hogy ne szóljon róla az adott kérdező, mert magánügy, de az ilyen dolgokat meg kell vennie valakinek. És ha nincs az illetőnek csak úgy rendszeres zsebpénze, hanem a szülő a ha kell valami, akkor szólj, hogy mire kell és adok módszer követi, akkor ez nem csak annyi, hogy bemegy az illető a boltba és heló2022. febr. 12. 14:49
11/19 anonim válasza:
Attól, hogy kell hozzá az aláírása még nem lesz hozzáférése a számlához.
12/19 anonim válasza:
Mai világban nehogy már ne legyen annyi zsebpénze, hogy iylesmit ne tudjon beszerezni magának.
13/19 anonim válasza:
10es ja lopni a legjobb a szüleidtől aztán meg pislogsz ha 18 évesen kihajítanak
14/19 anonim válasza:
13!
Bakker, egy borotva kivétele a csomagból, otthon, a saját otthonodban hogy a viharba lenne már lopas? Vagy nálatok ki van számolva pl a wc papír is, hogy ki hány lapot vehet el?
15/19 anonim válasza:
14, a 13. szerintem nem a borotvára gondolt, hanem a pénz elemelésére. Az előbbi szerintem kb. senkit nem érdekel, a pénz elvétele azonban komolyabb ügy.
16/19 anonim válasza:
15!
Oh, nyilván igazad van, azon a részen ügyesen atsiklottam.
17/19 anonim válasza:
Ha akarná, el tudná intézni, de az ilyen emberek azok, akik még 23-24 évesen is itt kérdezgetnek, hogy anya nem engedi hogy a barátomnál aludjak...
18/19 anonim válasza:
Na én pont beleestem ebbe a szituba tizenévesen ...
Anyámék kb mindenre (szőrtelenítés, menstruációs cuccok, ruhák, stb) nemet mondott
Ezt én kisebb-nagyobb hazugságokkal (pl: iskolai programra szednek pénzt) oldottam meg, vagy legrosszabb esetben egy-két kisebb lopással.
Nekem akkor nem volt más kiút, de ezt nem ajánlom senkinek!
19/19 anonim válasza:
Ha ilyen aberrált a szülő, a gyerek néha rossz dolgokra kényszerül. (Mint kivenni a rá való pénzt, vagy hazugsággal kicsalni.) Én azt mondom, ilyenkor a gyerek viselkedése pusztán tükör a szülő hülyeségére. Szerencsésebb esetben akad egy épeszű nagyszülő, aki felvilágosítja felnőtt gyermekét arról, hogy a kislányokból egyszer nagylány lesz. De ha ez se megy, legalább titokban támogatja az unokát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!