12/20 anonim válasza:
Közalkalmazottként a fizum nyilvános volt, de nem hiszem, hogy utánanéztek. Mikor váltottam, büszkén meséltem nekik, mennyivel keresek többet. Büszkék voltak rám, sosem jutott eszembe, hogy titkolnom kéne előttük.
13/20 anonim válasza:
Nálunk ez nem tabu a családban, anyu, tesójáék, tesóm, nagymamám. Mindannyian tudjuk a másikról, mennyi az annyi. Van, ahol ez egy totál feszkós téma, én megértem őket is. De nekem szerencsém van.
14/20 anonim válasza:
Nem olyannak ismerem őket vagy bárkit a családból, mint akik jönnének kölcsönkérni, ha megtudnák, hogy nem napról napra élek. Szóval még nincs fizetésem, de ha lesz, akkor nem titkolom majd.
15/20 anonim válasza:
Eleinte megmondtam, de a sokadik lenéző megjegyzésük után inkább nem, csak annyit mondok hogy én elégedett vagyok vele.
17/20 anonim válasza:
Igen. Mindig tudta h kb mennyit keresek.
Én is tudom h mennyit keres.
A férjem keresetét is tudják.
Sőt tesómmal is tudjuk egymás keresetét.
Nálunk ez nem tabu
18/20 anonim válasza:
Nem mondom el, meg nem is beszélünk pénzről. Biztos segíteném is őket anyagilag, ha nem alkoholra költötték volna a fizetést gyermekkoromban.
19/20 anonim válasza:
Nem, mert nincs hozzá közük, ugyanúgy nekem se az ő pénzügyi helyzetükhöz.
20/20 anonim válasza:
Velük élek,tesommal együtt.
Nem szokásom elmondani, igaz nem is kérdezik sosem. Kbra tudják,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!